Van Becelaere BVBA

Contactgegevens Van Becelaere BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Becelaere BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Becelaere BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 6 8740 Egem (Pittem), België

Telefoon (phone): +32 (64) 920-41-20 +32 (64) 920-41-20

Fax (fax): +32 (84) 774-71-73 +32 (84) 774-71-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Becelaere BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Becelaere BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Becelaere BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Becelaere BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Becelaere BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Becelaere BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Becelaere BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Becelaere BVBA
Products information Van Becelaere BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06146545410
Ondernemingsnummer: 8680816650
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Becelaere BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Becelaere BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Becelaere BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Becelaere BVBA
Addition kinds of activities for Van Becelaere BVBA

399913. Reclame display producten | Advertising display products
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers

Werken bij Van Becelaere BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Becelaere BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Becelaere BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Becelaere BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van Van Becelaere BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Becelaere BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Becelaere BVBA. Laat een reactie achter voor Van Becelaere BVBA. Van Becelaere BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Becelaere BVBA. Leave a respond for Van Becelaere BVBA. Van Becelaere BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Becelaere BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Becelaere BVBA
Location of Van Becelaere BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Becelaere BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Becelaere BVBA Van Becelaere BVBA: Boekhoudkantoor Framal | CLAUDINE MAINIL | DE GIETER-DE WILDE | D.A.V. | MANITES

Other related companies as Van Becelaere BVBA: Boekhoudkantoor Framal | CLAUDINE MAINIL | DE GIETER-DE WILDE | D.A.V. | MANITES

Van Becelaere BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Becelaere BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06146545410. Het bedrijf Van Becelaere BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 6 8740 Egem (Pittem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Van Becelaere BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Becelaere BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Becelaere BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Becelaere BVBA, openstaande posities, locatie van Van Becelaere BVBA op de kaart.

Van Becelaere BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Becelaere BVBA, company assigned to the tax number BE06146545410. The company Van Becelaere BVBA is located at the address: Industrielaan 6 8740 Egem (Pittem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Van Becelaere BVBA were not found.
The main activity of Van Becelaere BVBA is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Becelaere BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Becelaere BVBA, open positions, location of Van Becelaere BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Becelaere BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Becelaere BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Becelaere BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Becelaere BVBA, employees, financial statistics.