PRODESS

Contactgegevens PRODESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRODESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRODESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJMENAMSEBAAN 34; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15511676 (+32-15511676) 15511676 (+32-15511676)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRODESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRODESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRODESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRODESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRODESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRODESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRODESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRODESS
Products information PRODESS

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PRODESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRODESS
(Get full report from official database of BE for PRODESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRODESS
Addition kinds of activities for PRODESS

31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
38260107. fotometers | Photometers
51370406. Hoeden: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hats: women's, children's, and infants'
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij PRODESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRODESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRODESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRODESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van PRODESS in sociale netwerken
Look for responds of PRODESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRODESS. Laat een reactie achter voor PRODESS. PRODESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRODESS. Leave a respond for PRODESS. PRODESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRODESS op de google maps. Adres en contacten PRODESS
Location of PRODESS on the google maps. Address and contacts of PRODESS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRODESS PRODESS: A. RIEPPI | Havard M Ets | Hemelaer Nicole | Mauretus | BiteStrike BVBA

Other related companies as PRODESS: A. RIEPPI | Havard M Ets | Hemelaer Nicole | Mauretus | BiteStrike BVBA

PRODESS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRODESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf PRODESS bevindt zich op het adres: RIJMENAMSEBAAN 34; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in PRODESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRODESS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRODESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRODESS, openstaande posities, locatie van PRODESS op de kaart.

PRODESS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRODESS, company assigned to the tax number BE03367004394. The company PRODESS is located at the address: RIJMENAMSEBAAN 34; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in PRODESS were not found.
The main activity of PRODESS is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRODESS is not available. You also can look at reviews of PRODESS, open positions, location of PRODESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRODESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRODESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRODESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRODESS, employees, financial statistics.