PASCAL STORM

Contactgegevens PASCAL STORM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL STORM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL STORM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 17BA; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50716341 (+32-50716341) 50716341 (+32-50716341)

Fax (fax): +32 (58) 985-73-86 +32 (58) 985-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL STORM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL STORM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL STORM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL STORM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL STORM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL STORM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL STORM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL STORM
Products information PASCAL STORM

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PASCAL STORM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL STORM
(Get full report from official database of BE for PASCAL STORM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL STORM
Addition kinds of activities for PASCAL STORM

327201. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
51370406. Hoeden: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hats: women's, children's, and infants'
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental

Werken bij PASCAL STORM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL STORM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL STORM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL STORM. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

Zoek naar antwoorden van PASCAL STORM in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL STORM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL STORM. Laat een reactie achter voor PASCAL STORM. PASCAL STORM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL STORM. Leave a respond for PASCAL STORM. PASCAL STORM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL STORM op de google maps. Adres en contacten PASCAL STORM
Location of PASCAL STORM on the google maps. Address and contacts of PASCAL STORM

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL STORM PASCAL STORM: ANNA ALBANO | JOSEFA JIMENEZ-LOPEZ | VAN NIEUWENHUYZE STEFAAN | MAGY SOOLS | CHRISTINE BAUDENELLE

Other related companies as PASCAL STORM: ANNA ALBANO | JOSEFA JIMENEZ-LOPEZ | VAN NIEUWENHUYZE STEFAAN | MAGY SOOLS | CHRISTINE BAUDENELLE

PASCAL STORM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL STORM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf PASCAL STORM bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 17BA; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in PASCAL STORM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL STORM is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL STORM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL STORM, openstaande posities, locatie van PASCAL STORM op de kaart.

PASCAL STORM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL STORM, company assigned to the tax number BE07934844970. The company PASCAL STORM is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 17BA; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in PASCAL STORM were not found.
The main activity of PASCAL STORM is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL STORM is not available. You also can look at reviews of PASCAL STORM, open positions, location of PASCAL STORM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL STORM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL STORM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL STORM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL STORM, employees, financial statistics.