MICHEL GLADIEUX

Contactgegevens MICHEL GLADIEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL GLADIEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL GLADIEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOIS DE LENS 3; 7950; CHI?VRES, België

Telefoon (phone): 68658335 (+32-68658335) 68658335 (+32-68658335)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL GLADIEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL GLADIEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL GLADIEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL GLADIEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL GLADIEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL GLADIEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL GLADIEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL GLADIEUX
Products information MICHEL GLADIEUX

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MICHEL GLADIEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL GLADIEUX
(Get full report from official database of BE for MICHEL GLADIEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL GLADIEUX
Addition kinds of activities for MICHEL GLADIEUX

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
344802. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij MICHEL GLADIEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL GLADIEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL GLADIEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL GLADIEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van MICHEL GLADIEUX in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL GLADIEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL GLADIEUX. Laat een reactie achter voor MICHEL GLADIEUX. MICHEL GLADIEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL GLADIEUX. Leave a respond for MICHEL GLADIEUX. MICHEL GLADIEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL GLADIEUX op de google maps. Adres en contacten MICHEL GLADIEUX
Location of MICHEL GLADIEUX on the google maps. Address and contacts of MICHEL GLADIEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL GLADIEUX MICHEL GLADIEUX: TERVURENSE WIELERVRIENDEN | WARNON D | Bob De Boer | Theugels Nancy | Brouwershuis

Other related companies as MICHEL GLADIEUX: TERVURENSE WIELERVRIENDEN | WARNON D | Bob De Boer | Theugels Nancy | Brouwershuis

MICHEL GLADIEUX is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL GLADIEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf MICHEL GLADIEUX bevindt zich op het adres: RUE DU BOIS DE LENS 3; 7950; CHI?VRES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in MICHEL GLADIEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL GLADIEUX is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL GLADIEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL GLADIEUX, openstaande posities, locatie van MICHEL GLADIEUX op de kaart.

MICHEL GLADIEUX is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL GLADIEUX, company assigned to the tax number BE09786865234. The company MICHEL GLADIEUX is located at the address: RUE DU BOIS DE LENS 3; 7950; CHI?VRES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in MICHEL GLADIEUX were not found.
The main activity of MICHEL GLADIEUX is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL GLADIEUX is not available. You also can look at reviews of MICHEL GLADIEUX, open positions, location of MICHEL GLADIEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL GLADIEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL GLADIEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL GLADIEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL GLADIEUX, employees, financial statistics.