TERVURENSE WIELERVRIENDEN

Contactgegevens TERVURENSE WIELERVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERVURENSE WIELERVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERVURENSE WIELERVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUTTESTRAAT 78; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27680053 (+32-27680053) 27680053 (+32-27680053)

Fax (fax): +32 (55) 318-36-51 +32 (55) 318-36-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERVURENSE WIELERVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERVURENSE WIELERVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERVURENSE WIELERVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERVURENSE WIELERVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERVURENSE WIELERVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERVURENSE WIELERVRIENDEN
Products information TERVURENSE WIELERVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE09254852294
Ondernemingsnummer: 1361999511
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TERVURENSE WIELERVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERVURENSE WIELERVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for TERVURENSE WIELERVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERVURENSE WIELERVRIENDEN
Addition kinds of activities for TERVURENSE WIELERVRIENDEN

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
34929904. Slang- en buiskoppelingen, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube couplings, hydraulic/pneumatic
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij TERVURENSE WIELERVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERVURENSE WIELERVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van TERVURENSE WIELERVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of TERVURENSE WIELERVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Laat een reactie achter voor TERVURENSE WIELERVRIENDEN. TERVURENSE WIELERVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERVURENSE WIELERVRIENDEN. Leave a respond for TERVURENSE WIELERVRIENDEN. TERVURENSE WIELERVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERVURENSE WIELERVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten TERVURENSE WIELERVRIENDEN
Location of TERVURENSE WIELERVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of TERVURENSE WIELERVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TERVURENSE WIELERVRIENDEN TERVURENSE WIELERVRIENDEN: Nollet | SNACKBAR CLOUSEAU | Info-Clean | Briot SPRL | ILVA

Other related companies as TERVURENSE WIELERVRIENDEN: Nollet | SNACKBAR CLOUSEAU | Info-Clean | Briot SPRL | ILVA

TERVURENSE WIELERVRIENDEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERVURENSE WIELERVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09254852294. Het bedrijf TERVURENSE WIELERVRIENDEN bevindt zich op het adres: PUTTESTRAAT 78; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in TERVURENSE WIELERVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TERVURENSE WIELERVRIENDEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERVURENSE WIELERVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERVURENSE WIELERVRIENDEN, openstaande posities, locatie van TERVURENSE WIELERVRIENDEN op de kaart.

TERVURENSE WIELERVRIENDEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERVURENSE WIELERVRIENDEN, company assigned to the tax number BE09254852294. The company TERVURENSE WIELERVRIENDEN is located at the address: PUTTESTRAAT 78; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in TERVURENSE WIELERVRIENDEN were not found.
The main activity of TERVURENSE WIELERVRIENDEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TERVURENSE WIELERVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of TERVURENSE WIELERVRIENDEN, open positions, location of TERVURENSE WIELERVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERVURENSE WIELERVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERVURENSE WIELERVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERVURENSE WIELERVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERVURENSE WIELERVRIENDEN, employees, financial statistics.