MEIRESONNE INTERBUDGET

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MEIRESONNE INTERBUDGET
Private companiesBusiness Services • MEIRESONNE INTERBUDGET

Contactgegevens MEIRESONNE INTERBUDGET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEIRESONNE INTERBUDGET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEIRESONNE INTERBUDGET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOONSTRAAT 174; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92538160 (+32-92538160) 92538160 (+32-92538160)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEIRESONNE INTERBUDGET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEIRESONNE INTERBUDGET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEIRESONNE INTERBUDGET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEIRESONNE INTERBUDGET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEIRESONNE INTERBUDGET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEIRESONNE INTERBUDGET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEIRESONNE INTERBUDGET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEIRESONNE INTERBUDGET
Products information MEIRESONNE INTERBUDGET

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MEIRESONNE INTERBUDGET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEIRESONNE INTERBUDGET
(Get full report from official database of BE for MEIRESONNE INTERBUDGET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEIRESONNE INTERBUDGET
Addition kinds of activities for MEIRESONNE INTERBUDGET

602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
50460104. Wanden | Partitions
76991402. Tractor reparatie | Tractor repair

Werken bij MEIRESONNE INTERBUDGET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEIRESONNE INTERBUDGET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEIRESONNE INTERBUDGET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEIRESONNE INTERBUDGET. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van MEIRESONNE INTERBUDGET in sociale netwerken
Look for responds of MEIRESONNE INTERBUDGET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEIRESONNE INTERBUDGET. Laat een reactie achter voor MEIRESONNE INTERBUDGET. MEIRESONNE INTERBUDGET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEIRESONNE INTERBUDGET. Leave a respond for MEIRESONNE INTERBUDGET. MEIRESONNE INTERBUDGET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEIRESONNE INTERBUDGET op de google maps. Adres en contacten MEIRESONNE INTERBUDGET
Location of MEIRESONNE INTERBUDGET on the google maps. Address and contacts of MEIRESONNE INTERBUDGET

Andere gerelateerde bedrijven als come MEIRESONNE INTERBUDGET MEIRESONNE INTERBUDGET: Caresse | K.S.K. RUMMEN | DELHAIZE | IMPERIUM | GARAGE MARTENS MOTORS

Other related companies as MEIRESONNE INTERBUDGET: Caresse | K.S.K. RUMMEN | DELHAIZE | IMPERIUM | GARAGE MARTENS MOTORS

MEIRESONNE INTERBUDGET is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEIRESONNE INTERBUDGET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf MEIRESONNE INTERBUDGET bevindt zich op het adres: SCHOONSTRAAT 174; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in MEIRESONNE INTERBUDGET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEIRESONNE INTERBUDGET is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEIRESONNE INTERBUDGET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEIRESONNE INTERBUDGET, openstaande posities, locatie van MEIRESONNE INTERBUDGET op de kaart.

MEIRESONNE INTERBUDGET is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEIRESONNE INTERBUDGET, company assigned to the tax number BE07931549072. The company MEIRESONNE INTERBUDGET is located at the address: SCHOONSTRAAT 174; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in MEIRESONNE INTERBUDGET were not found.
The main activity of MEIRESONNE INTERBUDGET is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEIRESONNE INTERBUDGET is not available. You also can look at reviews of MEIRESONNE INTERBUDGET, open positions, location of MEIRESONNE INTERBUDGET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEIRESONNE INTERBUDGET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEIRESONNE INTERBUDGET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEIRESONNE INTERBUDGET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEIRESONNE INTERBUDGET, employees, financial statistics.