MAURICE PILLE

Contactgegevens MAURICE PILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE PILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE PILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEKEDORPSSTRAAT 97; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51500534 (+32-51500534) 51500534 (+32-51500534)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE PILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE PILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE PILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE PILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE PILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE PILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE PILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE PILLE
Products information MAURICE PILLE

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MAURICE PILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE PILLE
(Get full report from official database of BE for MAURICE PILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE PILLE
Addition kinds of activities for MAURICE PILLE

22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric

Werken bij MAURICE PILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE PILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE PILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE PILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van MAURICE PILLE in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE PILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE PILLE. Laat een reactie achter voor MAURICE PILLE. MAURICE PILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE PILLE. Leave a respond for MAURICE PILLE. MAURICE PILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE PILLE op de google maps. Adres en contacten MAURICE PILLE
Location of MAURICE PILLE on the google maps. Address and contacts of MAURICE PILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE PILLE MAURICE PILLE: Eram BVBA | AMEDE BOCKLANT | QUATRE D?CORS | BRUXELLES MAINTENANCE | J.P. LAMBRECHTS

Other related companies as MAURICE PILLE: Eram BVBA | AMEDE BOCKLANT | QUATRE D?CORS | BRUXELLES MAINTENANCE | J.P. LAMBRECHTS

MAURICE PILLE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE PILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf MAURICE PILLE bevindt zich op het adres: LEKEDORPSSTRAAT 97; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in MAURICE PILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE PILLE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE PILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE PILLE, openstaande posities, locatie van MAURICE PILLE op de kaart.

MAURICE PILLE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE PILLE, company assigned to the tax number BE02290344238. The company MAURICE PILLE is located at the address: LEKEDORPSSTRAAT 97; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in MAURICE PILLE were not found.
The main activity of MAURICE PILLE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE PILLE is not available. You also can look at reviews of MAURICE PILLE, open positions, location of MAURICE PILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE PILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE PILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE PILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE PILLE, employees, financial statistics.