MARC LAGACHE

Contactgegevens MARC LAGACHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC LAGACHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC LAGACHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAVIKHOOFSESTRAAT 1; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56666673 (+32-56666673) 56666673 (+32-56666673)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC LAGACHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC LAGACHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC LAGACHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC LAGACHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC LAGACHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC LAGACHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC LAGACHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC LAGACHE
Products information MARC LAGACHE

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MARC LAGACHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC LAGACHE
(Get full report from official database of BE for MARC LAGACHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC LAGACHE
Addition kinds of activities for MARC LAGACHE

01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils

Werken bij MARC LAGACHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC LAGACHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC LAGACHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC LAGACHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van MARC LAGACHE in sociale netwerken
Look for responds of MARC LAGACHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC LAGACHE. Laat een reactie achter voor MARC LAGACHE. MARC LAGACHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC LAGACHE. Leave a respond for MARC LAGACHE. MARC LAGACHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC LAGACHE op de google maps. Adres en contacten MARC LAGACHE
Location of MARC LAGACHE on the google maps. Address and contacts of MARC LAGACHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC LAGACHE MARC LAGACHE: Timmerman-Malschaert | DE PAEUW SPRL | Joséphine Rose | BRIDGE CLUB DE LANGEMAN | SYNDICAT D'INITAITIVE-PISTE "LES SCOTTONS"

Other related companies as MARC LAGACHE: Timmerman-Malschaert | DE PAEUW SPRL | Joséphine Rose | BRIDGE CLUB DE LANGEMAN | SYNDICAT D'INITAITIVE-PISTE "LES SCOTTONS"

MARC LAGACHE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC LAGACHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf MARC LAGACHE bevindt zich op het adres: BAVIKHOOFSESTRAAT 1; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in MARC LAGACHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC LAGACHE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC LAGACHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC LAGACHE, openstaande posities, locatie van MARC LAGACHE op de kaart.

MARC LAGACHE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC LAGACHE, company assigned to the tax number BE01439178466. The company MARC LAGACHE is located at the address: BAVIKHOOFSESTRAAT 1; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in MARC LAGACHE were not found.
The main activity of MARC LAGACHE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC LAGACHE is not available. You also can look at reviews of MARC LAGACHE, open positions, location of MARC LAGACHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC LAGACHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC LAGACHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC LAGACHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC LAGACHE, employees, financial statistics.