LUDOVIC JANSEN

Contactgegevens LUDOVIC JANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVIC JANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVIC JANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEERDERSTRAAT 33; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11632530 (+32-11632530) 11632530 (+32-11632530)

Fax (fax): +32 (83) 290-60-47 +32 (83) 290-60-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVIC JANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVIC JANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVIC JANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVIC JANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVIC JANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVIC JANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVIC JANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVIC JANSEN
Products information LUDOVIC JANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07933746337
Ondernemingsnummer: 4195922851
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LUDOVIC JANSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVIC JANSEN
(Get full report from official database of BE for LUDOVIC JANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVIC JANSEN
Addition kinds of activities for LUDOVIC JANSEN

873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft

Werken bij LUDOVIC JANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVIC JANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVIC JANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVIC JANSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van LUDOVIC JANSEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVIC JANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVIC JANSEN. Laat een reactie achter voor LUDOVIC JANSEN. LUDOVIC JANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVIC JANSEN. Leave a respond for LUDOVIC JANSEN. LUDOVIC JANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVIC JANSEN op de google maps. Adres en contacten LUDOVIC JANSEN
Location of LUDOVIC JANSEN on the google maps. Address and contacts of LUDOVIC JANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVIC JANSEN LUDOVIC JANSEN: DESCO | G & F CONSULTING NV | H.B.C. BRABO DENDERBELLE | ALAIN DEPESTELE | EUGENE VANDEUREN

Other related companies as LUDOVIC JANSEN: DESCO | G & F CONSULTING NV | H.B.C. BRABO DENDERBELLE | ALAIN DEPESTELE | EUGENE VANDEUREN

LUDOVIC JANSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVIC JANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933746337. Het bedrijf LUDOVIC JANSEN bevindt zich op het adres: PEERDERSTRAAT 33; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in LUDOVIC JANSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVIC JANSEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVIC JANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVIC JANSEN, openstaande posities, locatie van LUDOVIC JANSEN op de kaart.

LUDOVIC JANSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVIC JANSEN, company assigned to the tax number BE07933746337. The company LUDOVIC JANSEN is located at the address: PEERDERSTRAAT 33; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in LUDOVIC JANSEN were not found.
The main activity of LUDOVIC JANSEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVIC JANSEN is not available. You also can look at reviews of LUDOVIC JANSEN, open positions, location of LUDOVIC JANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVIC JANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVIC JANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVIC JANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVIC JANSEN, employees, financial statistics.