LEMAGIE GEBRS

Contactgegevens LEMAGIE GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMAGIE GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMAGIE GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERENDRIES 8; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55425361 (+32-55425361) 55425361 (+32-55425361)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMAGIE GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMAGIE GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMAGIE GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMAGIE GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMAGIE GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMAGIE GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMAGIE GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMAGIE GEBRS
Products information LEMAGIE GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LEMAGIE GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMAGIE GEBRS
(Get full report from official database of BE for LEMAGIE GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMAGIE GEBRS
Addition kinds of activities for LEMAGIE GEBRS

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
28650319. resorcinol | Resorcinol
51120501. Bestandskaarten | File cards
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
73891702. Vismakelaar | Fish broker
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij LEMAGIE GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMAGIE GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMAGIE GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMAGIE GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LEMAGIE GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of LEMAGIE GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMAGIE GEBRS. Laat een reactie achter voor LEMAGIE GEBRS. LEMAGIE GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMAGIE GEBRS. Leave a respond for LEMAGIE GEBRS. LEMAGIE GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMAGIE GEBRS op de google maps. Adres en contacten LEMAGIE GEBRS
Location of LEMAGIE GEBRS on the google maps. Address and contacts of LEMAGIE GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMAGIE GEBRS LEMAGIE GEBRS: GROEP ARGENTA | VAN DE CAPPELLE & ZOON | Schouteden G | Waeterloos Ann-Catherine | KEUKENS UYTTERHOEVEN NV

Other related companies as LEMAGIE GEBRS: GROEP ARGENTA | VAN DE CAPPELLE & ZOON | Schouteden G | Waeterloos Ann-Catherine | KEUKENS UYTTERHOEVEN NV

LEMAGIE GEBRS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMAGIE GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf LEMAGIE GEBRS bevindt zich op het adres: BERENDRIES 8; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in LEMAGIE GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMAGIE GEBRS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMAGIE GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMAGIE GEBRS, openstaande posities, locatie van LEMAGIE GEBRS op de kaart.

LEMAGIE GEBRS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMAGIE GEBRS, company assigned to the tax number BE01734436035. The company LEMAGIE GEBRS is located at the address: BERENDRIES 8; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in LEMAGIE GEBRS were not found.
The main activity of LEMAGIE GEBRS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMAGIE GEBRS is not available. You also can look at reviews of LEMAGIE GEBRS, open positions, location of LEMAGIE GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMAGIE GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMAGIE GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMAGIE GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMAGIE GEBRS, employees, financial statistics.