STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

Contactgegevens STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De L'Espérance- Z Ind 6220 Fleurus - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-81-00-84 32-71-81-00-84

Fax (fax): 32-71-81-63-53 32-71-81-63-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA
Products information STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

BTW identificatienummer (tax): BE01635559082
Ondernemingsnummer: 8133697509
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 374,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA
(Get full report from official database of BE for STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA
Addition kinds of activities for STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA in sociale netwerken
Look for responds of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Laat een reactie achter voor STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. Leave a respond for STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA. STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA op de google maps. Adres en contacten STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA
Location of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA on the google maps. Address and contacts of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: FLT.B.O. PITTORI BVBA | HAIR-STYLE SABRINA | ANDRE STAPPAERTS | FIETSEN JOS? BAFCOP | Rond Point (Du)

Other related companies as STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA: FLT.B.O. PITTORI BVBA | HAIR-STYLE SABRINA | ANDRE STAPPAERTS | FIETSEN JOS? BAFCOP | Rond Point (Du)

STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01635559082. Het bedrijf STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA bevindt zich op het adres: Av De L'Espérance- Z Ind 6220 Fleurus - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 374,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, openstaande posities, locatie van STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA op de kaart.

STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, company assigned to the tax number BE01635559082. The company STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is located at the address: Av De L'Espérance- Z Ind 6220 Fleurus - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 374,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Trade organisations. Products created in STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA were not found.
The main activity of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA is not available. You also can look at reviews of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, open positions, location of STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STERIGENICS BELGIUM(FLEURUS) SA, employees, financial statistics.