JOHAN VAN EENOO

Particuliere bedrijvenBosbouw • JOHAN VAN EENOO
Private companiesForestry • JOHAN VAN EENOO

Contactgegevens JOHAN VAN EENOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VAN EENOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VAN EENOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIJSLOSTRAAT 61; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50277757 (+32-50277757) 50277757 (+32-50277757)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VAN EENOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VAN EENOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VAN EENOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VAN EENOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VAN EENOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VAN EENOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VAN EENOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VAN EENOO
Products information JOHAN VAN EENOO

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JOHAN VAN EENOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VAN EENOO
(Get full report from official database of BE for JOHAN VAN EENOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VAN EENOO
Addition kinds of activities for JOHAN VAN EENOO

252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
01390200. Voedselgewassen | Food crops
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij JOHAN VAN EENOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VAN EENOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VAN EENOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VAN EENOO. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van JOHAN VAN EENOO in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VAN EENOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VAN EENOO. Laat een reactie achter voor JOHAN VAN EENOO. JOHAN VAN EENOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VAN EENOO. Leave a respond for JOHAN VAN EENOO. JOHAN VAN EENOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VAN EENOO op de google maps. Adres en contacten JOHAN VAN EENOO
Location of JOHAN VAN EENOO on the google maps. Address and contacts of JOHAN VAN EENOO

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VAN EENOO JOHAN VAN EENOO: Struyf Luc-Atelier 44 | COIFFURE LAZIZA | CLEYDAEL INVEST NV | FOYER CULT. LES CHIROUX | Pépinières MAITREJEAN

Other related companies as JOHAN VAN EENOO: Struyf Luc-Atelier 44 | COIFFURE LAZIZA | CLEYDAEL INVEST NV | FOYER CULT. LES CHIROUX | Pépinières MAITREJEAN

JOHAN VAN EENOO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VAN EENOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf JOHAN VAN EENOO bevindt zich op het adres: SIJSLOSTRAAT 61; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in JOHAN VAN EENOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN VAN EENOO is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VAN EENOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VAN EENOO, openstaande posities, locatie van JOHAN VAN EENOO op de kaart.

JOHAN VAN EENOO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VAN EENOO, company assigned to the tax number BE01486419677. The company JOHAN VAN EENOO is located at the address: SIJSLOSTRAAT 61; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in JOHAN VAN EENOO were not found.
The main activity of JOHAN VAN EENOO is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VAN EENOO is not available. You also can look at reviews of JOHAN VAN EENOO, open positions, location of JOHAN VAN EENOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VAN EENOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VAN EENOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VAN EENOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VAN EENOO, employees, financial statistics.