JACQUES MARCEL MENUISERIE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JACQUES MARCEL MENUISERIE
Private companiesLegal Services • JACQUES MARCEL MENUISERIE

Contactgegevens JACQUES MARCEL MENUISERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES MARCEL MENUISERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES MARCEL MENUISERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONUMENT 16; 6730; TINTIGNY, België

Telefoon (phone): 63444158 (+32-63444158) 63444158 (+32-63444158)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES MARCEL MENUISERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES MARCEL MENUISERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES MARCEL MENUISERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES MARCEL MENUISERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES MARCEL MENUISERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES MARCEL MENUISERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES MARCEL MENUISERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES MARCEL MENUISERIE
Products information JACQUES MARCEL MENUISERIE

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JACQUES MARCEL MENUISERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES MARCEL MENUISERIE
(Get full report from official database of BE for JACQUES MARCEL MENUISERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES MARCEL MENUISERIE
Addition kinds of activities for JACQUES MARCEL MENUISERIE

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic

Werken bij JACQUES MARCEL MENUISERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES MARCEL MENUISERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES MARCEL MENUISERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES MARCEL MENUISERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van JACQUES MARCEL MENUISERIE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES MARCEL MENUISERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES MARCEL MENUISERIE. Laat een reactie achter voor JACQUES MARCEL MENUISERIE. JACQUES MARCEL MENUISERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES MARCEL MENUISERIE. Leave a respond for JACQUES MARCEL MENUISERIE. JACQUES MARCEL MENUISERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES MARCEL MENUISERIE op de google maps. Adres en contacten JACQUES MARCEL MENUISERIE
Location of JACQUES MARCEL MENUISERIE on the google maps. Address and contacts of JACQUES MARCEL MENUISERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES MARCEL MENUISERIE JACQUES MARCEL MENUISERIE: Collard O | Thermelec BVBA | MAISON BRIMART | LES PETITS CALINS | MICHEL DE VOLDER

Other related companies as JACQUES MARCEL MENUISERIE: Collard O | Thermelec BVBA | MAISON BRIMART | LES PETITS CALINS | MICHEL DE VOLDER

JACQUES MARCEL MENUISERIE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES MARCEL MENUISERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf JACQUES MARCEL MENUISERIE bevindt zich op het adres: RUE DU MONUMENT 16; 6730; TINTIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in JACQUES MARCEL MENUISERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES MARCEL MENUISERIE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES MARCEL MENUISERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES MARCEL MENUISERIE, openstaande posities, locatie van JACQUES MARCEL MENUISERIE op de kaart.

JACQUES MARCEL MENUISERIE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES MARCEL MENUISERIE, company assigned to the tax number BE04967987060. The company JACQUES MARCEL MENUISERIE is located at the address: RUE DU MONUMENT 16; 6730; TINTIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in JACQUES MARCEL MENUISERIE were not found.
The main activity of JACQUES MARCEL MENUISERIE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES MARCEL MENUISERIE is not available. You also can look at reviews of JACQUES MARCEL MENUISERIE, open positions, location of JACQUES MARCEL MENUISERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES MARCEL MENUISERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES MARCEL MENUISERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES MARCEL MENUISERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES MARCEL MENUISERIE, employees, financial statistics.