Honnof A

Contactgegevens Honnof A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Honnof A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Honnof A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ruisseaux 15 5310 Dhuy (Eghezée), België

Telefoon (phone): +32 (64) 551-38-36 +32 (64) 551-38-36

Fax (fax): +32 (84) 203-16-94 +32 (84) 203-16-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Honnof A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Honnof A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Honnof A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Honnof A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Honnof A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Honnof A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Honnof A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Honnof A
Products information Honnof A

BTW identificatienummer (tax): BE05634033203
Ondernemingsnummer: 3182708740
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Honnof A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Honnof A
(Get full report from official database of BE for Honnof A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Honnof A
Addition kinds of activities for Honnof A

24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
32119905. Beeldglas | Picture glass
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
56990302. Marine kleding | Marine apparel
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij Honnof A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Honnof A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Honnof A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Honnof A. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Honnof A in sociale netwerken
Look for responds of Honnof A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Honnof A. Laat een reactie achter voor Honnof A. Honnof A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Honnof A. Leave a respond for Honnof A. Honnof A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Honnof A op de google maps. Adres en contacten Honnof A
Location of Honnof A on the google maps. Address and contacts of Honnof A

Andere gerelateerde bedrijven als come Honnof A Honnof A: Decor Vanhoutte BVBA | KBC | RVE TAXES SERVICE | Maréchal P SPRL | Atelier 74

Other related companies as Honnof A: Decor Vanhoutte BVBA | KBC | RVE TAXES SERVICE | Maréchal P SPRL | Atelier 74

Honnof A is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Honnof A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05634033203. Het bedrijf Honnof A bevindt zich op het adres: Rue des Ruisseaux 15 5310 Dhuy (Eghezée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Honnof A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Honnof A is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Honnof A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Honnof A, openstaande posities, locatie van Honnof A op de kaart.

Honnof A is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Honnof A, company assigned to the tax number BE05634033203. The company Honnof A is located at the address: Rue des Ruisseaux 15 5310 Dhuy (Eghezée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Honnof A were not found.
The main activity of Honnof A is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Honnof A is not available. You also can look at reviews of Honnof A, open positions, location of Honnof A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Honnof A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Honnof A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Honnof A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Honnof A, employees, financial statistics.