HERMAN COESSENS

Contactgegevens HERMAN COESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN COESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN COESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KNOK 41; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56356222 (+32-56356222) 56356222 (+32-56356222)

Fax (fax): +32 (11) 769-45-96 +32 (11) 769-45-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN COESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN COESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN COESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN COESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN COESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN COESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN COESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN COESSENS
Products information HERMAN COESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HERMAN COESSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN COESSENS
(Get full report from official database of BE for HERMAN COESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN COESSENS
Addition kinds of activities for HERMAN COESSENS

28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij HERMAN COESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN COESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN COESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN COESSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van HERMAN COESSENS in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN COESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN COESSENS. Laat een reactie achter voor HERMAN COESSENS. HERMAN COESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN COESSENS. Leave a respond for HERMAN COESSENS. HERMAN COESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN COESSENS op de google maps. Adres en contacten HERMAN COESSENS
Location of HERMAN COESSENS on the google maps. Address and contacts of HERMAN COESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN COESSENS HERMAN COESSENS: MARC DOMINIQUE | RIK ROTSAERT | DISCOTH?QUE CASINO | M HALLET | Tijsebaert Chris

Other related companies as HERMAN COESSENS: MARC DOMINIQUE | RIK ROTSAERT | DISCOTH?QUE CASINO | M HALLET | Tijsebaert Chris

HERMAN COESSENS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN COESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf HERMAN COESSENS bevindt zich op het adres: DE KNOK 41; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in HERMAN COESSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERMAN COESSENS is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN COESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN COESSENS, openstaande posities, locatie van HERMAN COESSENS op de kaart.

HERMAN COESSENS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN COESSENS, company assigned to the tax number BE08461364746. The company HERMAN COESSENS is located at the address: DE KNOK 41; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in HERMAN COESSENS were not found.
The main activity of HERMAN COESSENS is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN COESSENS is not available. You also can look at reviews of HERMAN COESSENS, open positions, location of HERMAN COESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN COESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN COESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN COESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN COESSENS, employees, financial statistics.