GUISEPPE SOLLAMI

Particuliere bedrijvencommunicatie • GUISEPPE SOLLAMI
Private companiesCommunications • GUISEPPE SOLLAMI

Contactgegevens GUISEPPE SOLLAMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUISEPPE SOLLAMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUISEPPE SOLLAMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GR?TRY 249; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43433350 (+32-43433350) 43433350 (+32-43433350)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUISEPPE SOLLAMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUISEPPE SOLLAMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUISEPPE SOLLAMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUISEPPE SOLLAMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUISEPPE SOLLAMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUISEPPE SOLLAMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUISEPPE SOLLAMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUISEPPE SOLLAMI
Products information GUISEPPE SOLLAMI

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GUISEPPE SOLLAMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUISEPPE SOLLAMI
(Get full report from official database of BE for GUISEPPE SOLLAMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUISEPPE SOLLAMI
Addition kinds of activities for GUISEPPE SOLLAMI

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
30839904. Thermoplastische laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermoplastics laminates: rods, tubes, plates, and sheet
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij GUISEPPE SOLLAMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUISEPPE SOLLAMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUISEPPE SOLLAMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUISEPPE SOLLAMI. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van GUISEPPE SOLLAMI in sociale netwerken
Look for responds of GUISEPPE SOLLAMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUISEPPE SOLLAMI. Laat een reactie achter voor GUISEPPE SOLLAMI. GUISEPPE SOLLAMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUISEPPE SOLLAMI. Leave a respond for GUISEPPE SOLLAMI. GUISEPPE SOLLAMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUISEPPE SOLLAMI op de google maps. Adres en contacten GUISEPPE SOLLAMI
Location of GUISEPPE SOLLAMI on the google maps. Address and contacts of GUISEPPE SOLLAMI

Andere gerelateerde bedrijven als come GUISEPPE SOLLAMI GUISEPPE SOLLAMI: RENMANS | FRANS DUERINCK | PUBLI TONY | Mastbooms H | Meabi SA

Other related companies as GUISEPPE SOLLAMI: RENMANS | FRANS DUERINCK | PUBLI TONY | Mastbooms H | Meabi SA

GUISEPPE SOLLAMI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUISEPPE SOLLAMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf GUISEPPE SOLLAMI bevindt zich op het adres: RUE GR?TRY 249; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in GUISEPPE SOLLAMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUISEPPE SOLLAMI is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUISEPPE SOLLAMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUISEPPE SOLLAMI, openstaande posities, locatie van GUISEPPE SOLLAMI op de kaart.

GUISEPPE SOLLAMI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUISEPPE SOLLAMI, company assigned to the tax number BE09985992431. The company GUISEPPE SOLLAMI is located at the address: RUE GR?TRY 249; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in GUISEPPE SOLLAMI were not found.
The main activity of GUISEPPE SOLLAMI is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUISEPPE SOLLAMI is not available. You also can look at reviews of GUISEPPE SOLLAMI, open positions, location of GUISEPPE SOLLAMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUISEPPE SOLLAMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUISEPPE SOLLAMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUISEPPE SOLLAMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUISEPPE SOLLAMI, employees, financial statistics.