GUILLERMO MENDEZ-BECERRA

Contactgegevens GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUILLERMO MENDEZ-BECERRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PAUL 187; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87881103 (+32-87881103) 87881103 (+32-87881103)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUILLERMO MENDEZ-BECERRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUILLERMO MENDEZ-BECERRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUILLERMO MENDEZ-BECERRA
Products information GUILLERMO MENDEZ-BECERRA

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GUILLERMO MENDEZ-BECERRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUILLERMO MENDEZ-BECERRA
(Get full report from official database of BE for GUILLERMO MENDEZ-BECERRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUILLERMO MENDEZ-BECERRA
Addition kinds of activities for GUILLERMO MENDEZ-BECERRA

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
51220201. Scheermesjes | Razor blades
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval

Werken bij GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA in sociale netwerken
Look for responds of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Laat een reactie achter voor GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. GUILLERMO MENDEZ-BECERRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. Leave a respond for GUILLERMO MENDEZ-BECERRA. GUILLERMO MENDEZ-BECERRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUILLERMO MENDEZ-BECERRA op de google maps. Adres en contacten GUILLERMO MENDEZ-BECERRA
Location of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA on the google maps. Address and contacts of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA

Andere gerelateerde bedrijven als come GUILLERMO MENDEZ-BECERRA GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: CENTEA | TECHNI SQUARE | Equistal SCRL | SYNDICAT D?INITIATIVE | VANDEKERCKHOVE R. & ZN

Other related companies as GUILLERMO MENDEZ-BECERRA: CENTEA | TECHNI SQUARE | Equistal SCRL | SYNDICAT D?INITIATIVE | VANDEKERCKHOVE R. & ZN

GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf GUILLERMO MENDEZ-BECERRA bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PAUL 187; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in GUILLERMO MENDEZ-BECERRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, openstaande posities, locatie van GUILLERMO MENDEZ-BECERRA op de kaart.

GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, company assigned to the tax number BE08935424804. The company GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is located at the address: RUE SAINT-PAUL 187; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in GUILLERMO MENDEZ-BECERRA were not found.
The main activity of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA is not available. You also can look at reviews of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, open positions, location of GUILLERMO MENDEZ-BECERRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUILLERMO MENDEZ-BECERRA, employees, financial statistics.