GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET
Private companiesMiscellaneous Retail • GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

Contactgegevens GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP AALST 1021; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 478223767 (+32-478223767) 478223767 (+32-478223767)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET
Products information GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET
(Get full report from official database of BE for GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET
Addition kinds of activities for GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
83319902. Beschutte werkplaats | Sheltered workshop

Werken bij GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET in sociale netwerken
Look for responds of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Laat een reactie achter voor GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. Leave a respond for GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET. GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET op de google maps. Adres en contacten GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET
Location of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET on the google maps. Address and contacts of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET

Andere gerelateerde bedrijven als come GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: Rita | Verdonck K | GEORGES MONTEN | Richard P | Robeys Christelle

Other related companies as GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET: Rita | Verdonck K | GEORGES MONTEN | Richard P | Robeys Christelle

GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET bevindt zich op het adres: STEENWEG OP AALST 1021; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, openstaande posities, locatie van GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET op de kaart.

GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, company assigned to the tax number BE02324127197. The company GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is located at the address: STEENWEG OP AALST 1021; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET were not found.
The main activity of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET is not available. You also can look at reviews of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, open positions, location of GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREEN-WOOD DE SCHUTTER-VAN RIET, employees, financial statistics.