DEBEVE M

Contactgegevens DEBEVE M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBEVE M: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBEVE M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE FOLIE 163; 7062; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67334338 (+32-67334338) 67334338 (+32-67334338)

Fax (fax): +32 (53) 527-48-25 +32 (53) 527-48-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBEVE M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBEVE M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBEVE M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBEVE M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBEVE M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBEVE M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBEVE M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBEVE M
Products information DEBEVE M

BTW identificatienummer (tax): BE09558074951
Ondernemingsnummer: 3862487792
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DEBEVE M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBEVE M
(Get full report from official database of BE for DEBEVE M)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBEVE M
Addition kinds of activities for DEBEVE M

2789. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
95320400. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij DEBEVE M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBEVE M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBEVE M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBEVE M. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van DEBEVE M in sociale netwerken
Look for responds of DEBEVE M in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBEVE M. Laat een reactie achter voor DEBEVE M. DEBEVE M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBEVE M. Leave a respond for DEBEVE M. DEBEVE M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBEVE M op de google maps. Adres en contacten DEBEVE M
Location of DEBEVE M on the google maps. Address and contacts of DEBEVE M

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBEVE M DEBEVE M: TEAROOM PRIMAVERA | MICHEL HENRY | FASTR? & FILS | Lempereur | LABO ALLTECH

Other related companies as DEBEVE M: TEAROOM PRIMAVERA | MICHEL HENRY | FASTR? & FILS | Lempereur | LABO ALLTECH

DEBEVE M is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBEVE M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09558074951. Het bedrijf DEBEVE M bevindt zich op het adres: RUE HAUTE FOLIE 163; 7062; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DEBEVE M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBEVE M is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBEVE M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBEVE M, openstaande posities, locatie van DEBEVE M op de kaart.

DEBEVE M is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBEVE M, company assigned to the tax number BE09558074951. The company DEBEVE M is located at the address: RUE HAUTE FOLIE 163; 7062; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DEBEVE M were not found.
The main activity of DEBEVE M is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBEVE M is not available. You also can look at reviews of DEBEVE M, open positions, location of DEBEVE M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBEVE M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBEVE M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBEVE M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBEVE M, employees, financial statistics.