DE SCHRIJNWERKER

Contactgegevens DE SCHRIJNWERKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHRIJNWERKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHRIJNWERKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE ZANDSTRAAT 20; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 475233267 (+32-475233267) 475233267 (+32-475233267)

Fax (fax): +32 (57) 326-74-61 +32 (57) 326-74-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHRIJNWERKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHRIJNWERKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHRIJNWERKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHRIJNWERKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHRIJNWERKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHRIJNWERKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHRIJNWERKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHRIJNWERKER
Products information DE SCHRIJNWERKER

BTW identificatienummer (tax): BE09963745117
Ondernemingsnummer: 5952362060
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE SCHRIJNWERKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHRIJNWERKER
(Get full report from official database of BE for DE SCHRIJNWERKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHRIJNWERKER
Addition kinds of activities for DE SCHRIJNWERKER

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
51910107. pesticiden | Pesticides

Werken bij DE SCHRIJNWERKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHRIJNWERKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHRIJNWERKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHRIJNWERKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van DE SCHRIJNWERKER in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHRIJNWERKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHRIJNWERKER. Laat een reactie achter voor DE SCHRIJNWERKER. DE SCHRIJNWERKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHRIJNWERKER. Leave a respond for DE SCHRIJNWERKER. DE SCHRIJNWERKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHRIJNWERKER op de google maps. Adres en contacten DE SCHRIJNWERKER
Location of DE SCHRIJNWERKER on the google maps. Address and contacts of DE SCHRIJNWERKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHRIJNWERKER DE SCHRIJNWERKER: Marion (Coiffure) | VERONIQUE COPPENS | BORREMANS A | Management Consulting and Service SPRL | DOMENICO FIUME

Other related companies as DE SCHRIJNWERKER: Marion (Coiffure) | VERONIQUE COPPENS | BORREMANS A | Management Consulting and Service SPRL | DOMENICO FIUME

DE SCHRIJNWERKER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHRIJNWERKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09963745117. Het bedrijf DE SCHRIJNWERKER bevindt zich op het adres: LANGE ZANDSTRAAT 20; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DE SCHRIJNWERKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHRIJNWERKER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHRIJNWERKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHRIJNWERKER, openstaande posities, locatie van DE SCHRIJNWERKER op de kaart.

DE SCHRIJNWERKER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHRIJNWERKER, company assigned to the tax number BE09963745117. The company DE SCHRIJNWERKER is located at the address: LANGE ZANDSTRAAT 20; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DE SCHRIJNWERKER were not found.
The main activity of DE SCHRIJNWERKER is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHRIJNWERKER is not available. You also can look at reviews of DE SCHRIJNWERKER, open positions, location of DE SCHRIJNWERKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHRIJNWERKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHRIJNWERKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHRIJNWERKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHRIJNWERKER, employees, financial statistics.