DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ
Private companiesPaper and Allied Products • DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

Contactgegevens DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREEWEG 90A; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54332908 (+32-54332908) 54332908 (+32-54332908)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ
Products information DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ
(Get full report from official database of BE for DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ
Addition kinds of activities for DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
82110204. School voor voorbereidend hoger onderwijs in Amerika | Preparatory school

Werken bij DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

Zoek naar antwoorden van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Laat een reactie achter voor DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. Leave a respond for DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ. DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ op de google maps. Adres en contacten DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ
Location of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ on the google maps. Address and contacts of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: MATHU | PIERSON MUSIQUE | De Witte Michel | Van Den Broeck T | Cap Color SPRL

Other related companies as DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ: MATHU | PIERSON MUSIQUE | De Witte Michel | Van Den Broeck T | Cap Color SPRL

DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ bevindt zich op het adres: BREEWEG 90A; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, openstaande posities, locatie van DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ op de kaart.

DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, company assigned to the tax number BE04622467041. The company DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is located at the address: BREEWEG 90A; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ were not found.
The main activity of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ is not available. You also can look at reviews of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, open positions, location of DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COOMAN SCHRIJNWERKERIJ, employees, financial statistics.