Delporte Philippe

Contactgegevens Delporte Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delporte Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delporte Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Midi 3 4800 Petit-Rechain (Verviers), België

Telefoon (phone): +32 (59) 714-37-15 +32 (59) 714-37-15

Fax (fax): +32 (82) 128-39-12 +32 (82) 128-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delporte Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delporte Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delporte Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delporte Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delporte Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delporte Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delporte Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delporte Philippe
Products information Delporte Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE02869873046
Ondernemingsnummer: 4127532958
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Delporte Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delporte Philippe
(Get full report from official database of BE for Delporte Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delporte Philippe
Addition kinds of activities for Delporte Philippe

202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij Delporte Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delporte Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delporte Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delporte Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Delporte Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Delporte Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delporte Philippe. Laat een reactie achter voor Delporte Philippe. Delporte Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delporte Philippe. Leave a respond for Delporte Philippe. Delporte Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delporte Philippe op de google maps. Adres en contacten Delporte Philippe
Location of Delporte Philippe on the google maps. Address and contacts of Delporte Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Delporte Philippe Delporte Philippe: F. PARYSSE | HAVANATOUR BENELUX / BUT | JEAN FINOULST | I.E.C. | Zellien A

Other related companies as Delporte Philippe: F. PARYSSE | HAVANATOUR BENELUX / BUT | JEAN FINOULST | I.E.C. | Zellien A

Delporte Philippe is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delporte Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02869873046. Het bedrijf Delporte Philippe bevindt zich op het adres: Rue du Midi 3 4800 Petit-Rechain (Verviers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Delporte Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delporte Philippe is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delporte Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delporte Philippe, openstaande posities, locatie van Delporte Philippe op de kaart.

Delporte Philippe is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delporte Philippe, company assigned to the tax number BE02869873046. The company Delporte Philippe is located at the address: Rue du Midi 3 4800 Petit-Rechain (Verviers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Delporte Philippe were not found.
The main activity of Delporte Philippe is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delporte Philippe is not available. You also can look at reviews of Delporte Philippe, open positions, location of Delporte Philippe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delporte Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delporte Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delporte Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delporte Philippe, employees, financial statistics.