C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • C.D. MENUISERIE EBENISTERIE
Private companiesPrimary Metal Industries • C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

Contactgegevens C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INSTITUT 3; 4670; BLEGNY, België

Telefoon (phone): 43878292 (+32-43878292) 43878292 (+32-43878292)

Fax (fax): +32 (2) 548-86-60 +32 (2) 548-86-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D. MENUISERIE EBENISTERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D. MENUISERIE EBENISTERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D. MENUISERIE EBENISTERIE
Products information C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

BTW identificatienummer (tax): BE06439605712
Ondernemingsnummer: 1787719726
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in C.D. MENUISERIE EBENISTERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D. MENUISERIE EBENISTERIE
(Get full report from official database of BE for C.D. MENUISERIE EBENISTERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D. MENUISERIE EBENISTERIE
Addition kinds of activities for C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals
73360104. Pakketontwerp | Package design
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
76990501. Compressor reparatie | Compressor repair

Werken bij C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE in sociale netwerken
Look for responds of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Laat een reactie achter voor C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. C.D. MENUISERIE EBENISTERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. Leave a respond for C.D. MENUISERIE EBENISTERIE. C.D. MENUISERIE EBENISTERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D. MENUISERIE EBENISTERIE op de google maps. Adres en contacten C.D. MENUISERIE EBENISTERIE
Location of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE on the google maps. Address and contacts of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D. MENUISERIE EBENISTERIE C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: K.U.L.-DEP. COMPUTERWET. | Emmanuelle (D') L'Atelier | STEDELIJKE PEUTERTUIN | M. DE BRUYN | VAN BAELEN THEO BVBA

Other related companies as C.D. MENUISERIE EBENISTERIE: K.U.L.-DEP. COMPUTERWET. | Emmanuelle (D') L'Atelier | STEDELIJKE PEUTERTUIN | M. DE BRUYN | VAN BAELEN THEO BVBA

C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439605712. Het bedrijf C.D. MENUISERIE EBENISTERIE bevindt zich op het adres: RUE DE L'INSTITUT 3; 4670; BLEGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in C.D. MENUISERIE EBENISTERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, openstaande posities, locatie van C.D. MENUISERIE EBENISTERIE op de kaart.

C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, company assigned to the tax number BE06439605712. The company C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is located at the address: RUE DE L'INSTITUT 3; 4670; BLEGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in C.D. MENUISERIE EBENISTERIE were not found.
The main activity of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE is not available. You also can look at reviews of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, open positions, location of C.D. MENUISERIE EBENISTERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D. MENUISERIE EBENISTERIE, employees, financial statistics.