BOIS FORMES ET ESPACES

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BOIS FORMES ET ESPACES
Private companiesReal Estate • BOIS FORMES ET ESPACES

Contactgegevens BOIS FORMES ET ESPACES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOIS FORMES ET ESPACES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOIS FORMES ET ESPACES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERHULPSESTEENWEG 268; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26726421 (+32-26726421) 26726421 (+32-26726421)

Fax (fax): +32 (83) 887-33-91 +32 (83) 887-33-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOIS FORMES ET ESPACES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOIS FORMES ET ESPACES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOIS FORMES ET ESPACES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOIS FORMES ET ESPACES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOIS FORMES ET ESPACES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOIS FORMES ET ESPACES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOIS FORMES ET ESPACES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOIS FORMES ET ESPACES
Products information BOIS FORMES ET ESPACES

BTW identificatienummer (tax): BE06512664794
Ondernemingsnummer: 3401062011
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BOIS FORMES ET ESPACES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOIS FORMES ET ESPACES
(Get full report from official database of BE for BOIS FORMES ET ESPACES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOIS FORMES ET ESPACES
Addition kinds of activities for BOIS FORMES ET ESPACES

25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij BOIS FORMES ET ESPACES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOIS FORMES ET ESPACES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOIS FORMES ET ESPACES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOIS FORMES ET ESPACES. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van BOIS FORMES ET ESPACES in sociale netwerken
Look for responds of BOIS FORMES ET ESPACES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOIS FORMES ET ESPACES. Laat een reactie achter voor BOIS FORMES ET ESPACES. BOIS FORMES ET ESPACES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOIS FORMES ET ESPACES. Leave a respond for BOIS FORMES ET ESPACES. BOIS FORMES ET ESPACES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOIS FORMES ET ESPACES op de google maps. Adres en contacten BOIS FORMES ET ESPACES
Location of BOIS FORMES ET ESPACES on the google maps. Address and contacts of BOIS FORMES ET ESPACES

Andere gerelateerde bedrijven als come BOIS FORMES ET ESPACES BOIS FORMES ET ESPACES: Caline | H?TEL LE CASTILLAN | Accountantskantoor Van Eeckhoutte CV | CARMANS | CHRISTOPHE DE RIDDER

Other related companies as BOIS FORMES ET ESPACES: Caline | H?TEL LE CASTILLAN | Accountantskantoor Van Eeckhoutte CV | CARMANS | CHRISTOPHE DE RIDDER

BOIS FORMES ET ESPACES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOIS FORMES ET ESPACES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512664794. Het bedrijf BOIS FORMES ET ESPACES bevindt zich op het adres: TERHULPSESTEENWEG 268; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in BOIS FORMES ET ESPACES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOIS FORMES ET ESPACES is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOIS FORMES ET ESPACES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOIS FORMES ET ESPACES, openstaande posities, locatie van BOIS FORMES ET ESPACES op de kaart.

BOIS FORMES ET ESPACES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOIS FORMES ET ESPACES, company assigned to the tax number BE06512664794. The company BOIS FORMES ET ESPACES is located at the address: TERHULPSESTEENWEG 268; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in BOIS FORMES ET ESPACES were not found.
The main activity of BOIS FORMES ET ESPACES is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOIS FORMES ET ESPACES is not available. You also can look at reviews of BOIS FORMES ET ESPACES, open positions, location of BOIS FORMES ET ESPACES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOIS FORMES ET ESPACES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOIS FORMES ET ESPACES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOIS FORMES ET ESPACES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOIS FORMES ET ESPACES, employees, financial statistics.