ALAIN COLLIGNON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALAIN COLLIGNON
Private companiesCoal Mining • ALAIN COLLIGNON

Contactgegevens ALAIN COLLIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN COLLIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN COLLIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA GROTTE 73; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43882785 (+32-43882785) 43882785 (+32-43882785)

Fax (fax): +32 (9) 400-25-13 +32 (9) 400-25-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN COLLIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN COLLIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN COLLIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN COLLIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN COLLIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN COLLIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN COLLIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN COLLIGNON
Products information ALAIN COLLIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE04923492431
Ondernemingsnummer: 7285278320
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ALAIN COLLIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN COLLIGNON
(Get full report from official database of BE for ALAIN COLLIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN COLLIGNON
Addition kinds of activities for ALAIN COLLIGNON

769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
33310000. Primaire koper | Primary copper
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij ALAIN COLLIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN COLLIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN COLLIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN COLLIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van ALAIN COLLIGNON in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN COLLIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN COLLIGNON. Laat een reactie achter voor ALAIN COLLIGNON. ALAIN COLLIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN COLLIGNON. Leave a respond for ALAIN COLLIGNON. ALAIN COLLIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN COLLIGNON op de google maps. Adres en contacten ALAIN COLLIGNON
Location of ALAIN COLLIGNON on the google maps. Address and contacts of ALAIN COLLIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN COLLIGNON ALAIN COLLIGNON: QUICK-PRESSING | IVAN NEIRYNCK | Cuprochimique NV | OPENBARE BIBLIOTHEEK | BIJ MONIQUE

Other related companies as ALAIN COLLIGNON: QUICK-PRESSING | IVAN NEIRYNCK | Cuprochimique NV | OPENBARE BIBLIOTHEEK | BIJ MONIQUE

ALAIN COLLIGNON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN COLLIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04923492431. Het bedrijf ALAIN COLLIGNON bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA GROTTE 73; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ALAIN COLLIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN COLLIGNON is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN COLLIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN COLLIGNON, openstaande posities, locatie van ALAIN COLLIGNON op de kaart.

ALAIN COLLIGNON is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN COLLIGNON, company assigned to the tax number BE04923492431. The company ALAIN COLLIGNON is located at the address: AVENUE DE LA GROTTE 73; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ALAIN COLLIGNON were not found.
The main activity of ALAIN COLLIGNON is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN COLLIGNON is not available. You also can look at reviews of ALAIN COLLIGNON, open positions, location of ALAIN COLLIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN COLLIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN COLLIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN COLLIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN COLLIGNON, employees, financial statistics.