Nandrin Benoît

Contactgegevens Nandrin Benoît: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nandrin Benoît: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nandrin Benoît

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Sèche 229 4000 Liège, België

Telefoon (phone): +32 (15) 450-38-88 +32 (15) 450-38-88

Fax (fax): +32 (12) 583-28-11 +32 (12) 583-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nandrin Benoît: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nandrin Benoît"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nandrin Benoît"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nandrin Benoît, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nandrin Benoît. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nandrin Benoît, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nandrin Benoît. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nandrin Benoît
Products information Nandrin Benoît

BTW identificatienummer (tax): BE03378540039
Ondernemingsnummer: 2909149169
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Nandrin Benoît zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nandrin Benoît
(Get full report from official database of BE for Nandrin Benoît)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nandrin Benoît
Addition kinds of activities for Nandrin Benoît

24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
63310201. Geassocieerde fabrieksmutuals, brand en zeeverzekering | Associated factory mutuals, fire and marine insurance
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij Nandrin Benoît: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nandrin Benoît: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nandrin Benoît. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nandrin Benoît. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van Nandrin Benoît in sociale netwerken
Look for responds of Nandrin Benoît in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nandrin Benoît. Laat een reactie achter voor Nandrin Benoît. Nandrin Benoît bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nandrin Benoît. Leave a respond for Nandrin Benoît. Nandrin Benoît on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nandrin Benoît op de google maps. Adres en contacten Nandrin Benoît
Location of Nandrin Benoît on the google maps. Address and contacts of Nandrin Benoît

Andere gerelateerde bedrijven als come Nandrin Benoît Nandrin Benoît: INSTITUUT NENUPHAR | JOSE LEGRAS | TUINAANLEG ANNE | VAN DEN BULCK | V.E.M.

Other related companies as Nandrin Benoît: INSTITUUT NENUPHAR | JOSE LEGRAS | TUINAANLEG ANNE | VAN DEN BULCK | V.E.M.

Nandrin Benoît is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nandrin Benoît, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378540039. Het bedrijf Nandrin Benoît bevindt zich op het adres: Rue de la Sèche 229 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Nandrin Benoît zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nandrin Benoît is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nandrin Benoît is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nandrin Benoît, openstaande posities, locatie van Nandrin Benoît op de kaart.

Nandrin Benoît is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nandrin Benoît, company assigned to the tax number BE03378540039. The company Nandrin Benoît is located at the address: Rue de la Sèche 229 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Nandrin Benoît were not found.
The main activity of Nandrin Benoît is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nandrin Benoît is not available. You also can look at reviews of Nandrin Benoît, open positions, location of Nandrin Benoît on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nandrin Benoît, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nandrin Benoît, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nandrin Benoît, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nandrin Benoît, employees, financial statistics.