Burton Ets

Contactgegevens Burton Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Burton Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Burton Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Marche 40; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 12 00 (+32-061 21 12 00) 061 21 12 00 (+32-061 21 12 00)

Fax (fax): +32 (83) 663-40-83 +32 (83) 663-40-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Burton Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Burton Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Burton Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Burton Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Burton Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Burton Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Burton Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Burton Ets
Products information Burton Ets

BTW identificatienummer (tax): BE03304931640
Ondernemingsnummer: 4193450927
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile - Electrical servic

Product categorie (product category): Injection pumps - Diesel and petrol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Burton Ets
(Get full report from official database of BE for Burton Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Burton Ets
Addition kinds of activities for Burton Ets

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
28249913. Saran vezels | Saran fibers
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij Burton Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Burton Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Burton Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Burton Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van Burton Ets in sociale netwerken
Look for responds of Burton Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Burton Ets. Laat een reactie achter voor Burton Ets. Burton Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Burton Ets. Leave a respond for Burton Ets. Burton Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Burton Ets op de google maps. Adres en contacten Burton Ets
Location of Burton Ets on the google maps. Address and contacts of Burton Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Burton Ets Burton Ets: Huize ter Walle | ECOLE FOND. COMMUNALE | MAPLE BELGIUM | BOULANGERIE DU COIN | Atlantic's Cafe

Other related companies as Burton Ets: Huize ter Walle | ECOLE FOND. COMMUNALE | MAPLE BELGIUM | BOULANGERIE DU COIN | Atlantic's Cafe

Burton Ets is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Burton Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304931640. Het bedrijf Burton Ets bevindt zich op het adres: Rue de Marche 40; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Injection pumps - Diesel and petrol. Lijst met producten zijn Automobile - Electrical servic.
De hoofdactiviteit van Burton Ets is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Burton Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Burton Ets, openstaande posities, locatie van Burton Ets op de kaart.

Burton Ets is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Burton Ets, company assigned to the tax number BE03304931640. The company Burton Ets is located at the address: Rue de Marche 40; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Injection pumps - Diesel and petrol. List of products are Automobile - Electrical servic.
The main activity of Burton Ets is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Burton Ets is not available. You also can look at reviews of Burton Ets, open positions, location of Burton Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Burton Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Burton Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Burton Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Burton Ets, employees, financial statistics.