Alpha Industries AWT NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Alpha Industries AWT NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Alpha Industries AWT NV

Contactgegevens Alpha Industries AWT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Industries AWT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Industries AWT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stadsheide 27 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Industries AWT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Industries AWT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Industries AWT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Industries AWT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Industries AWT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Industries AWT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Industries AWT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Industries AWT NV
Products information Alpha Industries AWT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05000946044
Ondernemingsnummer: 3717468261
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sauna rooms,sauna construction; Solariums

Product categorie (product category): Infrared Heat Cabins,Radiant Heat Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Industries AWT NV
(Get full report from official database of BE for Alpha Industries AWT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Industries AWT NV
Addition kinds of activities for Alpha Industries AWT NV

12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
32719902. Blokken, beton of cinder: standaard | Blocks, concrete or cinder: standard
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij Alpha Industries AWT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Industries AWT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Industries AWT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Industries AWT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Alpha Industries AWT NV in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Industries AWT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Industries AWT NV. Laat een reactie achter voor Alpha Industries AWT NV. Alpha Industries AWT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Industries AWT NV. Leave a respond for Alpha Industries AWT NV. Alpha Industries AWT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Industries AWT NV op de google maps. Adres en contacten Alpha Industries AWT NV
Location of Alpha Industries AWT NV on the google maps. Address and contacts of Alpha Industries AWT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Industries AWT NV Alpha Industries AWT NV: THEO VAN DYCK | LAGUNA | JEAN-LOUIS DATH | RAEYMAEKERS | Tom & Co Ch?telineau

Other related companies as Alpha Industries AWT NV: THEO VAN DYCK | LAGUNA | JEAN-LOUIS DATH | RAEYMAEKERS | Tom & Co Ch?telineau

Alpha Industries AWT NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Industries AWT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05000946044. Het bedrijf Alpha Industries AWT NV bevindt zich op het adres: Stadsheide 27 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Infrared Heat Cabins,Radiant Heat Saunas. Lijst met producten zijn Sauna rooms,sauna construction; Solariums.
De hoofdactiviteit van Alpha Industries AWT NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Industries AWT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Industries AWT NV, openstaande posities, locatie van Alpha Industries AWT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Industries AWT NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpha Industries AWT NV, company assigned to the tax number BE05000946044. The company Alpha Industries AWT NV is located at the address: Stadsheide 27 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Infrared Heat Cabins,Radiant Heat Saunas. List of products are Sauna rooms,sauna construction; Solariums.
The main activity of Alpha Industries AWT NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Industries AWT NV is not available. You also can look at reviews of Alpha Industries AWT NV, open positions, location of Alpha Industries AWT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Industries AWT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Industries AWT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Industries AWT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Industries AWT NV, employees, financial statistics.