WALTER BENELUX NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • WALTER BENELUX NV
Private companiesMiscellaneous Retail • WALTER BENELUX NV

Contactgegevens WALTER BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 510,Leuvensesteenweg 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 85 00 32.27 25 85 00

Fax (fax): 32.27 25 97 49 32.27 25 97 49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER BENELUX NV
Products information WALTER BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE09607788085
Ondernemingsnummer: 2625701904
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Software,management

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for WALTER BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER BENELUX NV
Addition kinds of activities for WALTER BENELUX NV

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
51449901. eieren | Eggs
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij WALTER BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

Zoek naar antwoorden van WALTER BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of WALTER BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER BENELUX NV. Laat een reactie achter voor WALTER BENELUX NV. WALTER BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER BENELUX NV. Leave a respond for WALTER BENELUX NV. WALTER BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten WALTER BENELUX NV
Location of WALTER BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of WALTER BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER BENELUX NV WALTER BENELUX NV: DE SMET CONSULTING BVBA | BOUCHERIE VERHELLE | MARISOL HAIRSTYLISTE | Peak Performance | OPEL-GARAGE ES

Other related companies as WALTER BENELUX NV: DE SMET CONSULTING BVBA | BOUCHERIE VERHELLE | MARISOL HAIRSTYLISTE | Peak Performance | OPEL-GARAGE ES

WALTER BENELUX NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607788085. Het bedrijf WALTER BENELUX NV bevindt zich op het adres: 510,Leuvensesteenweg 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Software,management.
De hoofdactiviteit van WALTER BENELUX NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER BENELUX NV, openstaande posities, locatie van WALTER BENELUX NV op de kaart.

WALTER BENELUX NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER BENELUX NV, company assigned to the tax number BE09607788085. The company WALTER BENELUX NV is located at the address: 510,Leuvensesteenweg 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Software,management.
The main activity of WALTER BENELUX NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of WALTER BENELUX NV, open positions, location of WALTER BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER BENELUX NV, employees, financial statistics.