SOFTWARE AG

Contactgegevens SOFTWARE AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFTWARE AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFTWARE AG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Des Pléiades 11 1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 77 02 90 - 32.27 77 02 90 -

Fax (fax): +32 (51) 495-87-82 +32 (51) 495-87-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFTWARE AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFTWARE AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFTWARE AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFTWARE AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFTWARE AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFTWARE AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFTWARE AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFTWARE AG
Products information SOFTWARE AG

BTW identificatienummer (tax): BE02739410400
Ondernemingsnummer: 8317993164
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFTWARE AG
(Get full report from official database of BE for SOFTWARE AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFTWARE AG
Addition kinds of activities for SOFTWARE AG

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel

Werken bij SOFTWARE AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFTWARE AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFTWARE AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFTWARE AG. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van SOFTWARE AG in sociale netwerken
Look for responds of SOFTWARE AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFTWARE AG. Laat een reactie achter voor SOFTWARE AG. SOFTWARE AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFTWARE AG. Leave a respond for SOFTWARE AG. SOFTWARE AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFTWARE AG op de google maps. Adres en contacten SOFTWARE AG
Location of SOFTWARE AG on the google maps. Address and contacts of SOFTWARE AG

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFTWARE AG SOFTWARE AG: COOPERS & LYBRAND EUROPE | TYPOGRAFICS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | ERIC CORBIAUX | Hoefijzer ('t)

Other related companies as SOFTWARE AG: COOPERS & LYBRAND EUROPE | TYPOGRAFICS | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | ERIC CORBIAUX | Hoefijzer ('t)

SOFTWARE AG is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFTWARE AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02739410400. Het bedrijf SOFTWARE AG bevindt zich op het adres: Av Des Pléiades 11 1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van SOFTWARE AG is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFTWARE AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFTWARE AG, openstaande posities, locatie van SOFTWARE AG op de kaart.

SOFTWARE AG is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFTWARE AG, company assigned to the tax number BE02739410400. The company SOFTWARE AG is located at the address: Av Des Pléiades 11 1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of SOFTWARE AG is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFTWARE AG is not available. You also can look at reviews of SOFTWARE AG, open positions, location of SOFTWARE AG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFTWARE AG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFTWARE AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFTWARE AG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFTWARE AG, employees, financial statistics.