BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BOCAD SERVICE INTERNATIONAL
Private companiesHealth Services • BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

Contactgegevens BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 81 4560 Ocquier, België

Telefoon (phone): 32.86 34 91 91 32.86 34 91 91

Fax (fax): 32.86 34 91 70 32.86 34 91 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOCAD SERVICE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOCAD SERVICE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOCAD SERVICE INTERNATIONAL
Products information BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03032470703
Ondernemingsnummer: 1424896240
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology; Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOCAD SERVICE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for BOCAD SERVICE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOCAD SERVICE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. BOCAD SERVICE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. Leave a respond for BOCAD SERVICE INTERNATIONAL. BOCAD SERVICE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOCAD SERVICE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten BOCAD SERVICE INTERNATIONAL
Location of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOCAD SERVICE INTERNATIONAL BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: BERT TORFS | PRESEAUX | JOHANNES BOONEN | KALOMBO | A. VAN DAMME

Other related companies as BOCAD SERVICE INTERNATIONAL: BERT TORFS | PRESEAUX | JOHANNES BOONEN | KALOMBO | A. VAN DAMME

BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03032470703. Het bedrijf BOCAD SERVICE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Grand Rue 81 4560 Ocquier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Information Technology; Software. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van BOCAD SERVICE INTERNATIONAL op de kaart.

BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03032470703. The company BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is located at the address: Grand Rue 81 4560 Ocquier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Information Technology; Software. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, open positions, location of BOCAD SERVICE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOCAD SERVICE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.