LOEFF S PATENT NV

Contactgegevens LOEFF S PATENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOEFF S PATENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOEFF S PATENT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vredebaan 55-56 2640 Mortsel, België

Telefoon (phone): 32.34 40 68 44 32.34 40 68 44

Fax (fax): 32.34 40 58 22 32.34 40 58 22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOEFF S PATENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOEFF S PATENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOEFF S PATENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOEFF S PATENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOEFF S PATENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOEFF S PATENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOEFF S PATENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOEFF S PATENT NV
Products information LOEFF S PATENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01683624267
Ondernemingsnummer: 6589843750
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Office machines and equipment

Product categorie (product category): Information Technology; Office equipment; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOEFF S PATENT NV
(Get full report from official database of BE for LOEFF S PATENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOEFF S PATENT NV
Addition kinds of activities for LOEFF S PATENT NV

631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental
87119909. Professionele ingenieur | Professional engineer

Werken bij LOEFF S PATENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOEFF S PATENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOEFF S PATENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOEFF S PATENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Dakwerker platte en hellende daken (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen van platte en hellende daken. Zinkwerk is een must.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van LOEFF S PATENT NV in sociale netwerken
Look for responds of LOEFF S PATENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOEFF S PATENT NV. Laat een reactie achter voor LOEFF S PATENT NV. LOEFF S PATENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOEFF S PATENT NV. Leave a respond for LOEFF S PATENT NV. LOEFF S PATENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOEFF S PATENT NV op de google maps. Adres en contacten LOEFF S PATENT NV
Location of LOEFF S PATENT NV on the google maps. Address and contacts of LOEFF S PATENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LOEFF S PATENT NV LOEFF S PATENT NV: TOP-IT SOLUTIONS | CHARLES MAGNEE | REGINALD VANDERZYPPE | COIFFURE MARLEEN | HANS 'T KINDT

Other related companies as LOEFF S PATENT NV: TOP-IT SOLUTIONS | CHARLES MAGNEE | REGINALD VANDERZYPPE | COIFFURE MARLEEN | HANS 'T KINDT

LOEFF S PATENT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOEFF S PATENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01683624267. Het bedrijf LOEFF S PATENT NV bevindt zich op het adres: Vredebaan 55-56 2640 Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information Technology; Office equipment; Telecommunications. Lijst met producten zijn Office machines and equipment.
De hoofdactiviteit van LOEFF S PATENT NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOEFF S PATENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOEFF S PATENT NV, openstaande posities, locatie van LOEFF S PATENT NV op de kaart.

LOEFF S PATENT NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOEFF S PATENT NV, company assigned to the tax number BE01683624267. The company LOEFF S PATENT NV is located at the address: Vredebaan 55-56 2640 Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information Technology; Office equipment; Telecommunications. List of products are Office machines and equipment.
The main activity of LOEFF S PATENT NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOEFF S PATENT NV is not available. You also can look at reviews of LOEFF S PATENT NV, open positions, location of LOEFF S PATENT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOEFF S PATENT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOEFF S PATENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOEFF S PATENT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOEFF S PATENT NV, employees, financial statistics.