Electric & Light Clinic

Contactgegevens Electric & Light Clinic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electric & Light Clinic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electric & Light Clinic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bloemendallaan 78 1853 Strombeek-Bever (Grimbergen), België

Telefoon (phone): +32 (68) 237-48-99 +32 (68) 237-48-99

Fax (fax): +32 (84) 747-80-70 +32 (84) 747-80-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electric & Light Clinic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electric & Light Clinic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electric & Light Clinic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electric & Light Clinic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electric & Light Clinic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electric & Light Clinic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electric & Light Clinic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electric & Light Clinic
Products information Electric & Light Clinic

BTW identificatienummer (tax): BE08469055175
Ondernemingsnummer: 6441802978
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Electric & Light Clinic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electric & Light Clinic
(Get full report from official database of BE for Electric & Light Clinic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electric & Light Clinic
Addition kinds of activities for Electric & Light Clinic

6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
24991100. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
51490305. Mout | Malt
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij Electric & Light Clinic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electric & Light Clinic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electric & Light Clinic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electric & Light Clinic. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van Electric & Light Clinic in sociale netwerken
Look for responds of Electric & Light Clinic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electric & Light Clinic. Laat een reactie achter voor Electric & Light Clinic. Electric & Light Clinic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electric & Light Clinic. Leave a respond for Electric & Light Clinic. Electric & Light Clinic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electric & Light Clinic op de google maps. Adres en contacten Electric & Light Clinic
Location of Electric & Light Clinic on the google maps. Address and contacts of Electric & Light Clinic

Andere gerelateerde bedrijven als come Electric & Light Clinic Electric & Light Clinic: JEAN-FRANاOIS LEPEUT | VEROC QUAL. BUILD. PROD. | TAVERNE D'EVERE | LAETHEM | V. VERSTRAETEN

Other related companies as Electric & Light Clinic: JEAN-FRANاOIS LEPEUT | VEROC QUAL. BUILD. PROD. | TAVERNE D'EVERE | LAETHEM | V. VERSTRAETEN

Electric & Light Clinic is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electric & Light Clinic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469055175. Het bedrijf Electric & Light Clinic bevindt zich op het adres: Bloemendallaan 78 1853 Strombeek-Bever (Grimbergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Electric & Light Clinic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electric & Light Clinic is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electric & Light Clinic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electric & Light Clinic, openstaande posities, locatie van Electric & Light Clinic op de kaart.

Electric & Light Clinic is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electric & Light Clinic, company assigned to the tax number BE08469055175. The company Electric & Light Clinic is located at the address: Bloemendallaan 78 1853 Strombeek-Bever (Grimbergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Electric & Light Clinic were not found.
The main activity of Electric & Light Clinic is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electric & Light Clinic is not available. You also can look at reviews of Electric & Light Clinic, open positions, location of Electric & Light Clinic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electric & Light Clinic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electric & Light Clinic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electric & Light Clinic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electric & Light Clinic, employees, financial statistics.