CANON BENELUX NV

Contactgegevens CANON BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CANON BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CANON BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bessenveldstraat 7 1831 Machelen, België

Telefoon (phone): 32.27 22 04 11 32.27 22 04 11

Fax (fax): 32.27 21 32 74 32.27 21 32 74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CANON BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CANON BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CANON BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CANON BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CANON BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CANON BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CANON BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CANON BENELUX NV
Products information CANON BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE06244049072
Ondernemingsnummer: 7348999023
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Office machines and equipment^^Cameras,photographic

Product categorie (product category): Information Technology; Office equipment; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CANON BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for CANON BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CANON BENELUX NV
Addition kinds of activities for CANON BENELUX NV

16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
36710214. Platte triodebuizen | Planar triode tubes
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings

Werken bij CANON BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CANON BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CANON BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CANON BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van CANON BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of CANON BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CANON BENELUX NV. Laat een reactie achter voor CANON BENELUX NV. CANON BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CANON BENELUX NV. Leave a respond for CANON BENELUX NV. CANON BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CANON BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten CANON BENELUX NV
Location of CANON BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of CANON BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CANON BENELUX NV CANON BENELUX NV: Jokke | New Style | WOONINRICHTING TAPIGRO NV | Cobresco NV | XAVIER ITERBEKE

Other related companies as CANON BENELUX NV: Jokke | New Style | WOONINRICHTING TAPIGRO NV | Cobresco NV | XAVIER ITERBEKE

CANON BENELUX NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CANON BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244049072. Het bedrijf CANON BENELUX NV bevindt zich op het adres: Bessenveldstraat 7 1831 Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Information Technology; Office equipment; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment; Telecommunications. Lijst met producten zijn Office machines and equipment^^Cameras,photographic.
De hoofdactiviteit van CANON BENELUX NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CANON BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CANON BENELUX NV, openstaande posities, locatie van CANON BENELUX NV op de kaart.

CANON BENELUX NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CANON BENELUX NV, company assigned to the tax number BE06244049072. The company CANON BENELUX NV is located at the address: Bessenveldstraat 7 1831 Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Information Technology; Office equipment; Optical equipments and instruments; Peripherals - information technology; Precision Equipment; Telecommunications. List of products are Office machines and equipment^^Cameras,photographic.
The main activity of CANON BENELUX NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CANON BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of CANON BENELUX NV, open positions, location of CANON BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CANON BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CANON BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CANON BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CANON BENELUX NV, employees, financial statistics.