T.I.P. GROUP SA

Contactgegevens T.I.P. GROUP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.I.P. GROUP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.I.P. GROUP SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Jean Davesnes 1 7000 Mons, België

Telefoon (phone): 32.65 40 11 11 32.65 40 11 11

Fax (fax): 32.65 40 11 10 32.65 40 11 10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.I.P. GROUP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.I.P. GROUP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.I.P. GROUP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.I.P. GROUP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.I.P. GROUP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.I.P. GROUP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.I.P. GROUP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.I.P. GROUP SA
Products information T.I.P. GROUP SA

BTW identificatienummer (tax): BE02382354736
Ondernemingsnummer: 1786621093
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Electronic data processing - software

Product categorie (product category): Information Technology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.I.P. GROUP SA
(Get full report from official database of BE for T.I.P. GROUP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.I.P. GROUP SA
Addition kinds of activities for T.I.P. GROUP SA

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
28790104. Ddt (insecticide), geformuleerd | Ddt (insecticide), formulated
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies

Werken bij T.I.P. GROUP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.I.P. GROUP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.I.P. GROUP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.I.P. GROUP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van T.I.P. GROUP SA in sociale netwerken
Look for responds of T.I.P. GROUP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.I.P. GROUP SA. Laat een reactie achter voor T.I.P. GROUP SA. T.I.P. GROUP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.I.P. GROUP SA. Leave a respond for T.I.P. GROUP SA. T.I.P. GROUP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.I.P. GROUP SA op de google maps. Adres en contacten T.I.P. GROUP SA
Location of T.I.P. GROUP SA on the google maps. Address and contacts of T.I.P. GROUP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come T.I.P. GROUP SA T.I.P. GROUP SA: PIETERS RUDY | COIFFURE TANIA | MAARTEN SNOEKS | VERVOORT RITA | FIRMIN VAN BELLE

Other related companies as T.I.P. GROUP SA: PIETERS RUDY | COIFFURE TANIA | MAARTEN SNOEKS | VERVOORT RITA | FIRMIN VAN BELLE

T.I.P. GROUP SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.I.P. GROUP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382354736. Het bedrijf T.I.P. GROUP SA bevindt zich op het adres: Av Jean Davesnes 1 7000 Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information Technology. Lijst met producten zijn Electronic data processing - software.
De hoofdactiviteit van T.I.P. GROUP SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.I.P. GROUP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.I.P. GROUP SA, openstaande posities, locatie van T.I.P. GROUP SA op de kaart.

T.I.P. GROUP SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.I.P. GROUP SA, company assigned to the tax number BE02382354736. The company T.I.P. GROUP SA is located at the address: Av Jean Davesnes 1 7000 Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information Technology. List of products are Electronic data processing - software.
The main activity of T.I.P. GROUP SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.I.P. GROUP SA is not available. You also can look at reviews of T.I.P. GROUP SA, open positions, location of T.I.P. GROUP SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.I.P. GROUP SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.I.P. GROUP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.I.P. GROUP SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.I.P. GROUP SA, employees, financial statistics.