Business Solutions Builders S.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Business Solutions Builders S.A.
Private companiesMotion Pictures • Business Solutions Builders S.A.

Contactgegevens Business Solutions Builders S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Business Solutions Builders S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Business Solutions Builders S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Université 25 1340 Ottignies, België

Telefoon (phone): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

Fax (fax): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Business Solutions Builders S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Business Solutions Builders S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Business Solutions Builders S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Business Solutions Builders S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Business Solutions Builders S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Business Solutions Builders S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Business Solutions Builders S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Business Solutions Builders S.A.
Products information Business Solutions Builders S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07516265869
Ondernemingsnummer: 1405395507
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Software for banks and savings banks

Product categorie (product category): Informatics Consulting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Business Solutions Builders S.A.
(Get full report from official database of BE for Business Solutions Builders S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Business Solutions Builders S.A.
Addition kinds of activities for Business Solutions Builders S.A.

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
20440000. Rijstmalen | Rice milling
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
35550502. Type, gieterij (voor drukwerk) | Type, foundry (for printing)
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
35690303. Smeermachines, automatisch | Lubrication machinery, automatic
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
39990509. Tabakspijpen, leidingen en stukken | Tobacco pipes, pipestems, and bits
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Business Solutions Builders S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Business Solutions Builders S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Business Solutions Builders S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Business Solutions Builders S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van Business Solutions Builders S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Business Solutions Builders S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Business Solutions Builders S.A.. Laat een reactie achter voor Business Solutions Builders S.A.. Business Solutions Builders S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Business Solutions Builders S.A.. Leave a respond for Business Solutions Builders S.A.. Business Solutions Builders S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Business Solutions Builders S.A. op de google maps. Adres en contacten Business Solutions Builders S.A.
Location of Business Solutions Builders S.A. on the google maps. Address and contacts of Business Solutions Builders S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Business Solutions Builders S.A. Business Solutions Builders S.A.: COIFFURE JENNY | De Ryck-Wauman-Goovaerts NV | Tercobel | WANDELCLUB ROS BEIAARD | POTTY-DUVIVIER

Other related companies as Business Solutions Builders S.A.: COIFFURE JENNY | De Ryck-Wauman-Goovaerts NV | Tercobel | WANDELCLUB ROS BEIAARD | POTTY-DUVIVIER

Business Solutions Builders S.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Business Solutions Builders S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516265869. Het bedrijf Business Solutions Builders S.A. bevindt zich op het adres: Place de l'Université 25 1340 Ottignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Informatics Consulting. Lijst met producten zijn Software for banks and savings banks.
De hoofdactiviteit van Business Solutions Builders S.A. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Business Solutions Builders S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Business Solutions Builders S.A., openstaande posities, locatie van Business Solutions Builders S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Business Solutions Builders S.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Business Solutions Builders S.A., company assigned to the tax number BE07516265869. The company Business Solutions Builders S.A. is located at the address: Place de l'Université 25 1340 Ottignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Informatics Consulting. List of products are Software for banks and savings banks.
The main activity of Business Solutions Builders S.A. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Business Solutions Builders S.A. is not available. You also can look at reviews of Business Solutions Builders S.A., open positions, location of Business Solutions Builders S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Business Solutions Builders S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Business Solutions Builders S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Business Solutions Builders S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Business Solutions Builders S.A., employees, financial statistics.