TS- DESIGN

Contactgegevens TS- DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TS- DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TS- DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANT 284; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 93484871 (+32-93484871) 93484871 (+32-93484871)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TS- DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TS- DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TS- DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TS- DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TS- DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TS- DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TS- DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TS- DESIGN
Products information TS- DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in TS- DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TS- DESIGN
(Get full report from official database of BE for TS- DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TS- DESIGN
Addition kinds of activities for TS- DESIGN

20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
22210804. Velvets, synthetische vezel en zijde | Velvets, manmade fiber and silk
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
72619901. Crematorium | Crematory

Werken bij TS- DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TS- DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TS- DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TS- DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

Zoek naar antwoorden van TS- DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of TS- DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TS- DESIGN. Laat een reactie achter voor TS- DESIGN. TS- DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TS- DESIGN. Leave a respond for TS- DESIGN. TS- DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TS- DESIGN op de google maps. Adres en contacten TS- DESIGN
Location of TS- DESIGN on the google maps. Address and contacts of TS- DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come TS- DESIGN TS- DESIGN: Maréchal Pierre | MICRO CONCEPT BELGIUM | LOUIS DELHAIZE | Varia Reclame BVBA | Indowoods

Other related companies as TS- DESIGN: Maréchal Pierre | MICRO CONCEPT BELGIUM | LOUIS DELHAIZE | Varia Reclame BVBA | Indowoods

TS- DESIGN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TS- DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf TS- DESIGN bevindt zich op het adres: HEIKANT 284; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Informaticaconsulenten; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in TS- DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TS- DESIGN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TS- DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TS- DESIGN, openstaande posities, locatie van TS- DESIGN op de kaart.

TS- DESIGN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is TS- DESIGN, company assigned to the tax number BE02460906982. The company TS- DESIGN is located at the address: HEIKANT 284; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Informaticaconsulenten; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in TS- DESIGN were not found.
The main activity of TS- DESIGN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TS- DESIGN is not available. You also can look at reviews of TS- DESIGN, open positions, location of TS- DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TS- DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TS- DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TS- DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TS- DESIGN, employees, financial statistics.