IFCD

Contactgegevens IFCD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IFCD: address, phone, fax, email, website, opening hours

IFCD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BON AIR 16; 1470; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67773227 (+32-67773227) 67773227 (+32-67773227)

Fax (fax): +32 (16) 989-56-15 +32 (16) 989-56-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IFCD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IFCD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IFCD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IFCD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IFCD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IFCD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IFCD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IFCD
Products information IFCD

BTW identificatienummer (tax): BE09549560546
Ondernemingsnummer: 3775970458
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in IFCD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IFCD
(Get full report from official database of BE for IFCD)

Aanvulling soorten activiteiten voor IFCD
Addition kinds of activities for IFCD

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
503100. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
51310201. Bindende textiel | Binding, textile
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij IFCD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IFCD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IFCD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IFCD. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van IFCD in sociale netwerken
Look for responds of IFCD in social networks

Lees alle opmerkingen voor IFCD. Laat een reactie achter voor IFCD. IFCD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IFCD. Leave a respond for IFCD. IFCD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IFCD op de google maps. Adres en contacten IFCD
Location of IFCD on the google maps. Address and contacts of IFCD

Andere gerelateerde bedrijven als come IFCD IFCD: JAENIEN VERMEERSCH | DE MUTSAERT BVBA | RATIO PATIO | JAMSIN G. | H.B.M.

Other related companies as IFCD: JAENIEN VERMEERSCH | DE MUTSAERT BVBA | RATIO PATIO | JAMSIN G. | H.B.M.

IFCD is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IFCD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09549560546. Het bedrijf IFCD bevindt zich op het adres: RUE BON AIR 16; 1470; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in IFCD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IFCD is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IFCD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IFCD, openstaande posities, locatie van IFCD op de kaart.

IFCD is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is IFCD, company assigned to the tax number BE09549560546. The company IFCD is located at the address: RUE BON AIR 16; 1470; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in IFCD were not found.
The main activity of IFCD is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IFCD is not available. You also can look at reviews of IFCD, open positions, location of IFCD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IFCD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IFCD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IFCD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IFCD, employees, financial statistics.