GENESIS TECHNOLOGY

Contactgegevens GENESIS TECHNOLOGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENESIS TECHNOLOGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENESIS TECHNOLOGY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THIER DE LA FONTAINE 89; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42210864 (+32-42210864) 42210864 (+32-42210864)

Fax (fax): +32 (59) 670-52-17 +32 (59) 670-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENESIS TECHNOLOGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENESIS TECHNOLOGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENESIS TECHNOLOGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENESIS TECHNOLOGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENESIS TECHNOLOGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENESIS TECHNOLOGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENESIS TECHNOLOGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENESIS TECHNOLOGY
Products information GENESIS TECHNOLOGY

BTW identificatienummer (tax): BE08349578857
Ondernemingsnummer: 6679382324
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GENESIS TECHNOLOGY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENESIS TECHNOLOGY
(Get full report from official database of BE for GENESIS TECHNOLOGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENESIS TECHNOLOGY
Addition kinds of activities for GENESIS TECHNOLOGY

22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij GENESIS TECHNOLOGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENESIS TECHNOLOGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENESIS TECHNOLOGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENESIS TECHNOLOGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van GENESIS TECHNOLOGY in sociale netwerken
Look for responds of GENESIS TECHNOLOGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENESIS TECHNOLOGY. Laat een reactie achter voor GENESIS TECHNOLOGY. GENESIS TECHNOLOGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENESIS TECHNOLOGY. Leave a respond for GENESIS TECHNOLOGY. GENESIS TECHNOLOGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENESIS TECHNOLOGY op de google maps. Adres en contacten GENESIS TECHNOLOGY
Location of GENESIS TECHNOLOGY on the google maps. Address and contacts of GENESIS TECHNOLOGY

Andere gerelateerde bedrijven als come GENESIS TECHNOLOGY GENESIS TECHNOLOGY: Maes L | Dock A | L'AMITI? | HUIS BONNELUX | ST?PHANE LAVAL

Other related companies as GENESIS TECHNOLOGY: Maes L | Dock A | L'AMITI? | HUIS BONNELUX | ST?PHANE LAVAL

GENESIS TECHNOLOGY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENESIS TECHNOLOGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08349578857. Het bedrijf GENESIS TECHNOLOGY bevindt zich op het adres: THIER DE LA FONTAINE 89; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in GENESIS TECHNOLOGY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENESIS TECHNOLOGY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENESIS TECHNOLOGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENESIS TECHNOLOGY, openstaande posities, locatie van GENESIS TECHNOLOGY op de kaart.

GENESIS TECHNOLOGY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENESIS TECHNOLOGY, company assigned to the tax number BE08349578857. The company GENESIS TECHNOLOGY is located at the address: THIER DE LA FONTAINE 89; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in GENESIS TECHNOLOGY were not found.
The main activity of GENESIS TECHNOLOGY is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GENESIS TECHNOLOGY is not available. You also can look at reviews of GENESIS TECHNOLOGY, open positions, location of GENESIS TECHNOLOGY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENESIS TECHNOLOGY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENESIS TECHNOLOGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENESIS TECHNOLOGY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENESIS TECHNOLOGY, employees, financial statistics.