ATLANTA CONSULTING

Contactgegevens ATLANTA CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLANTA CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLANTA CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BATAVES 11B49; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27335794 (+32-27335794) 27335794 (+32-27335794)

Fax (fax): +32 (67) 480-59-61 +32 (67) 480-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLANTA CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLANTA CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLANTA CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLANTA CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLANTA CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLANTA CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLANTA CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLANTA CONSULTING
Products information ATLANTA CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE07019683837
Ondernemingsnummer: 1875610351
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ATLANTA CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLANTA CONSULTING
(Get full report from official database of BE for ATLANTA CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLANTA CONSULTING
Addition kinds of activities for ATLANTA CONSULTING

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
50990205. Pulphout | Pulpwood
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij ATLANTA CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLANTA CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLANTA CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLANTA CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van ATLANTA CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of ATLANTA CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLANTA CONSULTING. Laat een reactie achter voor ATLANTA CONSULTING. ATLANTA CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLANTA CONSULTING. Leave a respond for ATLANTA CONSULTING. ATLANTA CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLANTA CONSULTING op de google maps. Adres en contacten ATLANTA CONSULTING
Location of ATLANTA CONSULTING on the google maps. Address and contacts of ATLANTA CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLANTA CONSULTING ATLANTA CONSULTING: Korenaar (De) | KUNSTUITGEVERIJ MAES | CARR. TOURNAI DIESEL | HUIS VALENTIJNTJE | BELSQUARE

Other related companies as ATLANTA CONSULTING: Korenaar (De) | KUNSTUITGEVERIJ MAES | CARR. TOURNAI DIESEL | HUIS VALENTIJNTJE | BELSQUARE

ATLANTA CONSULTING is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLANTA CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07019683837. Het bedrijf ATLANTA CONSULTING bevindt zich op het adres: RUE DES BATAVES 11B49; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in ATLANTA CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATLANTA CONSULTING is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLANTA CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLANTA CONSULTING, openstaande posities, locatie van ATLANTA CONSULTING op de kaart.

ATLANTA CONSULTING is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATLANTA CONSULTING, company assigned to the tax number BE07019683837. The company ATLANTA CONSULTING is located at the address: RUE DES BATAVES 11B49; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in ATLANTA CONSULTING were not found.
The main activity of ATLANTA CONSULTING is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLANTA CONSULTING is not available. You also can look at reviews of ATLANTA CONSULTING, open positions, location of ATLANTA CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLANTA CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLANTA CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLANTA CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLANTA CONSULTING, employees, financial statistics.