ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES
Private companiesTransportation Equipment • ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Contactgegevens ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BUSLEYDEN 40/5; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22724949 (+32-22724949) 22724949 (+32-22724949)

Fax (fax): +32 (16) 310-93-80 +32 (16) 310-93-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES
Products information ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

BTW identificatienummer (tax): BE06806823730
Ondernemingsnummer: 8712677001
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES
(Get full report from official database of BE for ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES
Addition kinds of activities for ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

3534. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
49119903. Transmissie, elektrische stroom | Transmission, electric power
51990601. Zakken, textiel | Bags, textile
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES in sociale netwerken
Look for responds of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Laat een reactie achter voor ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. Leave a respond for ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES. ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES op de google maps. Adres en contacten ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES
Location of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES on the google maps. Address and contacts of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: De Wulf | Maris M | Disco Profi Discount | Leyder C | Context International BVBA

Other related companies as ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES: De Wulf | Maris M | Disco Profi Discount | Leyder C | Context International BVBA

ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06806823730. Het bedrijf ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES bevindt zich op het adres: AVENUE DE BUSLEYDEN 40/5; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, openstaande posities, locatie van ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES op de kaart.

ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, company assigned to the tax number BE06806823730. The company ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is located at the address: AVENUE DE BUSLEYDEN 40/5; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES were not found.
The main activity of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES is not available. You also can look at reviews of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, open positions, location of ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVANCED SECURITY TECHNOLOGIES, employees, financial statistics.