ZELFWASSERIJ BLANCO

Contactgegevens ZELFWASSERIJ BLANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZELFWASSERIJ BLANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZELFWASSERIJ BLANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36458425 (+32-36458425) 36458425 (+32-36458425)

Fax (fax): +32 (63) 398-12-52 +32 (63) 398-12-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZELFWASSERIJ BLANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZELFWASSERIJ BLANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZELFWASSERIJ BLANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZELFWASSERIJ BLANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZELFWASSERIJ BLANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZELFWASSERIJ BLANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZELFWASSERIJ BLANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZELFWASSERIJ BLANCO
Products information ZELFWASSERIJ BLANCO

BTW identificatienummer (tax): BE04771331787
Ondernemingsnummer: 8932678222
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ZELFWASSERIJ BLANCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZELFWASSERIJ BLANCO
(Get full report from official database of BE for ZELFWASSERIJ BLANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZELFWASSERIJ BLANCO
Addition kinds of activities for ZELFWASSERIJ BLANCO

20480101. Alfalfa of alfalfa maaltijd, bereid als diervoeder | Alfalfa or alfalfa meal, prepared as animal feed
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
39491101. Baseball apparatuur en benodigdheden, algemeen | Baseball equipment and supplies, general
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance

Werken bij ZELFWASSERIJ BLANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZELFWASSERIJ BLANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZELFWASSERIJ BLANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZELFWASSERIJ BLANCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ZELFWASSERIJ BLANCO in sociale netwerken
Look for responds of ZELFWASSERIJ BLANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZELFWASSERIJ BLANCO. Laat een reactie achter voor ZELFWASSERIJ BLANCO. ZELFWASSERIJ BLANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZELFWASSERIJ BLANCO. Leave a respond for ZELFWASSERIJ BLANCO. ZELFWASSERIJ BLANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZELFWASSERIJ BLANCO op de google maps. Adres en contacten ZELFWASSERIJ BLANCO
Location of ZELFWASSERIJ BLANCO on the google maps. Address and contacts of ZELFWASSERIJ BLANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZELFWASSERIJ BLANCO ZELFWASSERIJ BLANCO: GROEP ARGENTA | GARAGE VAN HOUDT | OPTIEK AMERY | MICHEL DU BUS DE WARNAFFE | HUIS WILCA

Other related companies as ZELFWASSERIJ BLANCO: GROEP ARGENTA | GARAGE VAN HOUDT | OPTIEK AMERY | MICHEL DU BUS DE WARNAFFE | HUIS WILCA

ZELFWASSERIJ BLANCO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZELFWASSERIJ BLANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04771331787. Het bedrijf ZELFWASSERIJ BLANCO bevindt zich op het adres: AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in ZELFWASSERIJ BLANCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZELFWASSERIJ BLANCO is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZELFWASSERIJ BLANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZELFWASSERIJ BLANCO, openstaande posities, locatie van ZELFWASSERIJ BLANCO op de kaart.

ZELFWASSERIJ BLANCO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZELFWASSERIJ BLANCO, company assigned to the tax number BE04771331787. The company ZELFWASSERIJ BLANCO is located at the address: AZALEALEI 60; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in ZELFWASSERIJ BLANCO were not found.
The main activity of ZELFWASSERIJ BLANCO is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZELFWASSERIJ BLANCO is not available. You also can look at reviews of ZELFWASSERIJ BLANCO, open positions, location of ZELFWASSERIJ BLANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZELFWASSERIJ BLANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZELFWASSERIJ BLANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZELFWASSERIJ BLANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZELFWASSERIJ BLANCO, employees, financial statistics.