WASSERIJ ZILVERWIT

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • WASSERIJ ZILVERWIT
Private companiesOil and Gas Extraction • WASSERIJ ZILVERWIT

Contactgegevens WASSERIJ ZILVERWIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ ZILVERWIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ ZILVERWIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJFDE LINIESTRAAT 16; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16445581 (+32-16445581) 16445581 (+32-16445581)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ ZILVERWIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ ZILVERWIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ ZILVERWIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ ZILVERWIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ ZILVERWIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ ZILVERWIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ ZILVERWIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ ZILVERWIT
Products information WASSERIJ ZILVERWIT

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WASSERIJ ZILVERWIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ ZILVERWIT
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ ZILVERWIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ ZILVERWIT
Addition kinds of activities for WASSERIJ ZILVERWIT

104100. Gouden ertsen | Gold ores
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
20799902. Katoenzaadolie, geraffineerd: niet gemaakt in katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil, refined: not made in cottonseed oil mills
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
28959902. Oven zwart | Furnace black
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
37990401. handkarren | Pushcarts
49619901. Airconditioning aanbod diensten | Air conditioning supply services
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij WASSERIJ ZILVERWIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ ZILVERWIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ ZILVERWIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ ZILVERWIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ ZILVERWIT in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ ZILVERWIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ ZILVERWIT. Laat een reactie achter voor WASSERIJ ZILVERWIT. WASSERIJ ZILVERWIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ ZILVERWIT. Leave a respond for WASSERIJ ZILVERWIT. WASSERIJ ZILVERWIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ ZILVERWIT op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ ZILVERWIT
Location of WASSERIJ ZILVERWIT on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ ZILVERWIT

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ ZILVERWIT WASSERIJ ZILVERWIT: GARDEN PARTY | A.T.A. ALGEMEEN TIMMER- & AFWERKINGSBEDRIJF | Pauwels & Goessens Interior Architects | SECURY CAR | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as WASSERIJ ZILVERWIT: GARDEN PARTY | A.T.A. ALGEMEEN TIMMER- & AFWERKINGSBEDRIJF | Pauwels & Goessens Interior Architects | SECURY CAR | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

WASSERIJ ZILVERWIT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ ZILVERWIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf WASSERIJ ZILVERWIT bevindt zich op het adres: VIJFDE LINIESTRAAT 16; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in WASSERIJ ZILVERWIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ ZILVERWIT is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ ZILVERWIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ ZILVERWIT, openstaande posities, locatie van WASSERIJ ZILVERWIT op de kaart.

WASSERIJ ZILVERWIT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ ZILVERWIT, company assigned to the tax number BE07574218750. The company WASSERIJ ZILVERWIT is located at the address: VIJFDE LINIESTRAAT 16; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in WASSERIJ ZILVERWIT were not found.
The main activity of WASSERIJ ZILVERWIT is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ ZILVERWIT is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ ZILVERWIT, open positions, location of WASSERIJ ZILVERWIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ ZILVERWIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ ZILVERWIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ ZILVERWIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ ZILVERWIT, employees, financial statistics.