WASSERIJ DE LELIE

Contactgegevens WASSERIJ DE LELIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ DE LELIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ DE LELIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56711963 (+32-56711963) 56711963 (+32-56711963)

Fax (fax): +32 (87) 475-85-38 +32 (87) 475-85-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ DE LELIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ DE LELIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ DE LELIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ DE LELIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ DE LELIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ DE LELIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ DE LELIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ DE LELIE
Products information WASSERIJ DE LELIE

BTW identificatienummer (tax): BE06539031982
Ondernemingsnummer: 8314147949
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in WASSERIJ DE LELIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ DE LELIE
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ DE LELIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ DE LELIE
Addition kinds of activities for WASSERIJ DE LELIE

8641. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
35549907. Pulpmolenmachines | Pulp mill machinery
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij WASSERIJ DE LELIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ DE LELIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ DE LELIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ DE LELIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ DE LELIE in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ DE LELIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ DE LELIE. Laat een reactie achter voor WASSERIJ DE LELIE. WASSERIJ DE LELIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ DE LELIE. Leave a respond for WASSERIJ DE LELIE. WASSERIJ DE LELIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ DE LELIE op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ DE LELIE
Location of WASSERIJ DE LELIE on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ DE LELIE

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ DE LELIE WASSERIJ DE LELIE: JOSEPH NYS | G&P DESIGN | Eugeen | Radio Star BVBA | Gouden Ton (De)

Other related companies as WASSERIJ DE LELIE: JOSEPH NYS | G&P DESIGN | Eugeen | Radio Star BVBA | Gouden Ton (De)

WASSERIJ DE LELIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ DE LELIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06539031982. Het bedrijf WASSERIJ DE LELIE bevindt zich op het adres: BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in WASSERIJ DE LELIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSERIJ DE LELIE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ DE LELIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ DE LELIE, openstaande posities, locatie van WASSERIJ DE LELIE op de kaart.

WASSERIJ DE LELIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ DE LELIE, company assigned to the tax number BE06539031982. The company WASSERIJ DE LELIE is located at the address: BAVIKHOOFSESTRAAT 19; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in WASSERIJ DE LELIE were not found.
The main activity of WASSERIJ DE LELIE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ DE LELIE is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ DE LELIE, open positions, location of WASSERIJ DE LELIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ DE LELIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ DE LELIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ DE LELIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ DE LELIE, employees, financial statistics.