JOSEPH NYS

Contactgegevens JOSEPH NYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH NYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH NYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLDERSTRAAT 102; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11571062 (+32-11571062) 11571062 (+32-11571062)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH NYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH NYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH NYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH NYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH NYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH NYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH NYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH NYS
Products information JOSEPH NYS

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JOSEPH NYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH NYS
(Get full report from official database of BE for JOSEPH NYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH NYS
Addition kinds of activities for JOSEPH NYS

321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
37210203. Blimps | Blimps
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij JOSEPH NYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH NYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH NYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH NYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

  Regio: DENDERWINDEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

 • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Dyco nv

  Type: Vaste Job

  Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

 • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Ascento

  Type: Vaste Job

  Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

 • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH NYS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH NYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH NYS. Laat een reactie achter voor JOSEPH NYS. JOSEPH NYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH NYS. Leave a respond for JOSEPH NYS. JOSEPH NYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH NYS op de google maps. Adres en contacten JOSEPH NYS
Location of JOSEPH NYS on the google maps. Address and contacts of JOSEPH NYS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH NYS JOSEPH NYS: Wagemans D. | PETER SCHARLAKEN | DESWARTE WERKHUIZEN NV | GAR SOUVERYNS | Artobi

Other related companies as JOSEPH NYS: Wagemans D. | PETER SCHARLAKEN | DESWARTE WERKHUIZEN NV | GAR SOUVERYNS | Artobi

JOSEPH NYS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH NYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf JOSEPH NYS bevindt zich op het adres: KOLDERSTRAAT 102; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOSEPH NYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH NYS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH NYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH NYS, openstaande posities, locatie van JOSEPH NYS op de kaart.

JOSEPH NYS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH NYS, company assigned to the tax number BE09709686279. The company JOSEPH NYS is located at the address: KOLDERSTRAAT 102; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOSEPH NYS were not found.
The main activity of JOSEPH NYS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH NYS is not available. You also can look at reviews of JOSEPH NYS, open positions, location of JOSEPH NYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH NYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH NYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH NYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH NYS, employees, financial statistics.