WASSALON MIELE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WASSALON MIELE

Contactgegevens WASSALON MIELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSALON MIELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSALON MIELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPPERSTRAAT 28; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93467015 (+32-93467015) 93467015 (+32-93467015)

Fax (fax): +32 (53) 476-50-92 +32 (53) 476-50-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSALON MIELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSALON MIELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSALON MIELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSALON MIELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSALON MIELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSALON MIELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSALON MIELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSALON MIELE
Products information WASSALON MIELE

BTW identificatienummer (tax): BE09993133544
Ondernemingsnummer: 3928405761
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in WASSALON MIELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSALON MIELE
(Get full report from official database of BE for WASSALON MIELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSALON MIELE
Addition kinds of activities for WASSALON MIELE

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
20990202. Bakpoeder | Baking soda
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
34699913. Radio- of tv-chassis, gestempeld metaal | Radio or television chassis, stamped metal
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
38610109. Filmfilm | Motion picture film
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon
83610401. Ouder huis | Aged home
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij WASSALON MIELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSALON MIELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSALON MIELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSALON MIELE. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van WASSALON MIELE in sociale netwerken
Look for responds of WASSALON MIELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSALON MIELE. Laat een reactie achter voor WASSALON MIELE. WASSALON MIELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSALON MIELE. Leave a respond for WASSALON MIELE. WASSALON MIELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSALON MIELE op de google maps. Adres en contacten WASSALON MIELE
Location of WASSALON MIELE on the google maps. Address and contacts of WASSALON MIELE

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSALON MIELE WASSALON MIELE: DANCE FACTORY | Clissen S | OPENBARE BIBLIOTHEEK | HUBERTUS DE CALUWE | DIRK VANHAELEMEERSCH

Other related companies as WASSALON MIELE: DANCE FACTORY | Clissen S | OPENBARE BIBLIOTHEEK | HUBERTUS DE CALUWE | DIRK VANHAELEMEERSCH

WASSALON MIELE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSALON MIELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993133544. Het bedrijf WASSALON MIELE bevindt zich op het adres: OPPERSTRAAT 28; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in WASSALON MIELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSALON MIELE is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSALON MIELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSALON MIELE, openstaande posities, locatie van WASSALON MIELE op de kaart.

WASSALON MIELE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSALON MIELE, company assigned to the tax number BE09993133544. The company WASSALON MIELE is located at the address: OPPERSTRAAT 28; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in WASSALON MIELE were not found.
The main activity of WASSALON MIELE is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSALON MIELE is not available. You also can look at reviews of WASSALON MIELE, open positions, location of WASSALON MIELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSALON MIELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSALON MIELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSALON MIELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSALON MIELE, employees, financial statistics.