WASSALON MIELE

Contactgegevens WASSALON MIELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSALON MIELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSALON MIELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEDERLIJKHEIDSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59508478 (+32-59508478) 59508478 (+32-59508478)

Fax (fax): +32 (50) 884-30-36 +32 (50) 884-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSALON MIELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSALON MIELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSALON MIELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSALON MIELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSALON MIELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSALON MIELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSALON MIELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSALON MIELE
Products information WASSALON MIELE

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in WASSALON MIELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSALON MIELE
(Get full report from official database of BE for WASSALON MIELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSALON MIELE
Addition kinds of activities for WASSALON MIELE

01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
33139900. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery

Werken bij WASSALON MIELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSALON MIELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSALON MIELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSALON MIELE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van WASSALON MIELE in sociale netwerken
Look for responds of WASSALON MIELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSALON MIELE. Laat een reactie achter voor WASSALON MIELE. WASSALON MIELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSALON MIELE. Leave a respond for WASSALON MIELE. WASSALON MIELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSALON MIELE op de google maps. Adres en contacten WASSALON MIELE
Location of WASSALON MIELE on the google maps. Address and contacts of WASSALON MIELE

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSALON MIELE WASSALON MIELE: Rolland Techno-Son | JEAN-HENRI DELANNOY | CLAESSENS D.T. | POLICE F?D?RALE | RASSEL XAVIER

Other related companies as WASSALON MIELE: Rolland Techno-Son | JEAN-HENRI DELANNOY | CLAESSENS D.T. | POLICE F?D?RALE | RASSEL XAVIER

WASSALON MIELE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSALON MIELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf WASSALON MIELE bevindt zich op het adres: BROEDERLIJKHEIDSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in WASSALON MIELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASSALON MIELE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSALON MIELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSALON MIELE, openstaande posities, locatie van WASSALON MIELE op de kaart.

WASSALON MIELE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSALON MIELE, company assigned to the tax number BE07494567871. The company WASSALON MIELE is located at the address: BROEDERLIJKHEIDSTRAAT 2; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in WASSALON MIELE were not found.
The main activity of WASSALON MIELE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSALON MIELE is not available. You also can look at reviews of WASSALON MIELE, open positions, location of WASSALON MIELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSALON MIELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSALON MIELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSALON MIELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSALON MIELE, employees, financial statistics.