WASHCENTER BEETHOVEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • WASHCENTER BEETHOVEN
Private companiesInsurance Carriers • WASHCENTER BEETHOVEN

Contactgegevens WASHCENTER BEETHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASHCENTER BEETHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASHCENTER BEETHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L VAN BEETHOVEN 37; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237437 (+32-25237437) 25237437 (+32-25237437)

Fax (fax): +32 (56) 398-64-42 +32 (56) 398-64-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASHCENTER BEETHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASHCENTER BEETHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASHCENTER BEETHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASHCENTER BEETHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASHCENTER BEETHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASHCENTER BEETHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASHCENTER BEETHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASHCENTER BEETHOVEN
Products information WASHCENTER BEETHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04595001220
Ondernemingsnummer: 3076416015
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in WASHCENTER BEETHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASHCENTER BEETHOVEN
(Get full report from official database of BE for WASHCENTER BEETHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASHCENTER BEETHOVEN
Addition kinds of activities for WASHCENTER BEETHOVEN

26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
35470201. Barfabrieken | Bar mills
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals

Werken bij WASHCENTER BEETHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASHCENTER BEETHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASHCENTER BEETHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASHCENTER BEETHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van WASHCENTER BEETHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of WASHCENTER BEETHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASHCENTER BEETHOVEN. Laat een reactie achter voor WASHCENTER BEETHOVEN. WASHCENTER BEETHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASHCENTER BEETHOVEN. Leave a respond for WASHCENTER BEETHOVEN. WASHCENTER BEETHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASHCENTER BEETHOVEN op de google maps. Adres en contacten WASHCENTER BEETHOVEN
Location of WASHCENTER BEETHOVEN on the google maps. Address and contacts of WASHCENTER BEETHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WASHCENTER BEETHOVEN WASHCENTER BEETHOVEN: Apriv VZW | COIFFURE BRITT | COIFFURE AGNES | PANOS | ANTOINE GYSENS

Other related companies as WASHCENTER BEETHOVEN: Apriv VZW | COIFFURE BRITT | COIFFURE AGNES | PANOS | ANTOINE GYSENS

WASHCENTER BEETHOVEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASHCENTER BEETHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04595001220. Het bedrijf WASHCENTER BEETHOVEN bevindt zich op het adres: RUE L VAN BEETHOVEN 37; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in WASHCENTER BEETHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASHCENTER BEETHOVEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASHCENTER BEETHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASHCENTER BEETHOVEN, openstaande posities, locatie van WASHCENTER BEETHOVEN op de kaart.

WASHCENTER BEETHOVEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASHCENTER BEETHOVEN, company assigned to the tax number BE04595001220. The company WASHCENTER BEETHOVEN is located at the address: RUE L VAN BEETHOVEN 37; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in WASHCENTER BEETHOVEN were not found.
The main activity of WASHCENTER BEETHOVEN is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WASHCENTER BEETHOVEN is not available. You also can look at reviews of WASHCENTER BEETHOVEN, open positions, location of WASHCENTER BEETHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASHCENTER BEETHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASHCENTER BEETHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASHCENTER BEETHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASHCENTER BEETHOVEN, employees, financial statistics.