SUPERNET

Contactgegevens SUPERNET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERNET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERNET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONIENWOUDLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23803923 (+32-23803923) 23803923 (+32-23803923)

Fax (fax): +32 (61) 596-87-30 +32 (61) 596-87-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERNET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERNET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERNET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERNET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERNET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERNET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERNET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERNET
Products information SUPERNET

BTW identificatienummer (tax): BE04994903564
Ondernemingsnummer: 8591552734
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SUPERNET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERNET
(Get full report from official database of BE for SUPERNET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERNET
Addition kinds of activities for SUPERNET

229800. Cordage en touw | Cordage and twine
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
70320102. Dude Ranch | Dude ranch
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij SUPERNET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERNET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERNET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERNET. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van SUPERNET in sociale netwerken
Look for responds of SUPERNET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERNET. Laat een reactie achter voor SUPERNET. SUPERNET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERNET. Leave a respond for SUPERNET. SUPERNET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERNET op de google maps. Adres en contacten SUPERNET
Location of SUPERNET on the google maps. Address and contacts of SUPERNET

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERNET SUPERNET: Josiane | Garage Patrick | Denis Dupont Studio | TRANSPORTS BELGIUM EUROPE | Marba BVBA

Other related companies as SUPERNET: Josiane | Garage Patrick | Denis Dupont Studio | TRANSPORTS BELGIUM EUROPE | Marba BVBA

SUPERNET is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERNET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994903564. Het bedrijf SUPERNET bevindt zich op het adres: ZONIENWOUDLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in SUPERNET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPERNET is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERNET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERNET, openstaande posities, locatie van SUPERNET op de kaart.

SUPERNET is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERNET, company assigned to the tax number BE04994903564. The company SUPERNET is located at the address: ZONIENWOUDLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in SUPERNET were not found.
The main activity of SUPERNET is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERNET is not available. You also can look at reviews of SUPERNET, open positions, location of SUPERNET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERNET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERNET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERNET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERNET, employees, financial statistics.