SALON-LAVOIR NAUSICAA

Contactgegevens SALON-LAVOIR NAUSICAA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALON-LAVOIR NAUSICAA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALON-LAVOIR NAUSICAA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 94; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27727019 (+32-27727019) 27727019 (+32-27727019)

Fax (fax): +32 (4) 216-97-35 +32 (4) 216-97-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALON-LAVOIR NAUSICAA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALON-LAVOIR NAUSICAA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALON-LAVOIR NAUSICAA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALON-LAVOIR NAUSICAA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALON-LAVOIR NAUSICAA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALON-LAVOIR NAUSICAA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALON-LAVOIR NAUSICAA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALON-LAVOIR NAUSICAA
Products information SALON-LAVOIR NAUSICAA

BTW identificatienummer (tax): BE08209503173
Ondernemingsnummer: 7578613281
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SALON-LAVOIR NAUSICAA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALON-LAVOIR NAUSICAA
(Get full report from official database of BE for SALON-LAVOIR NAUSICAA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALON-LAVOIR NAUSICAA
Addition kinds of activities for SALON-LAVOIR NAUSICAA

3351. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij SALON-LAVOIR NAUSICAA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALON-LAVOIR NAUSICAA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALON-LAVOIR NAUSICAA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALON-LAVOIR NAUSICAA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van SALON-LAVOIR NAUSICAA in sociale netwerken
Look for responds of SALON-LAVOIR NAUSICAA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALON-LAVOIR NAUSICAA. Laat een reactie achter voor SALON-LAVOIR NAUSICAA. SALON-LAVOIR NAUSICAA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALON-LAVOIR NAUSICAA. Leave a respond for SALON-LAVOIR NAUSICAA. SALON-LAVOIR NAUSICAA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALON-LAVOIR NAUSICAA op de google maps. Adres en contacten SALON-LAVOIR NAUSICAA
Location of SALON-LAVOIR NAUSICAA on the google maps. Address and contacts of SALON-LAVOIR NAUSICAA

Andere gerelateerde bedrijven als come SALON-LAVOIR NAUSICAA SALON-LAVOIR NAUSICAA: MCG I SPRL | LIPSIMMO | THEOFIEL VAN HUFFEL | Fabry O | ?T FRUITMANDJE

Other related companies as SALON-LAVOIR NAUSICAA: MCG I SPRL | LIPSIMMO | THEOFIEL VAN HUFFEL | Fabry O | ?T FRUITMANDJE

SALON-LAVOIR NAUSICAA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALON-LAVOIR NAUSICAA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08209503173. Het bedrijf SALON-LAVOIR NAUSICAA bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 94; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in SALON-LAVOIR NAUSICAA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALON-LAVOIR NAUSICAA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALON-LAVOIR NAUSICAA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALON-LAVOIR NAUSICAA, openstaande posities, locatie van SALON-LAVOIR NAUSICAA op de kaart.

SALON-LAVOIR NAUSICAA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALON-LAVOIR NAUSICAA, company assigned to the tax number BE08209503173. The company SALON-LAVOIR NAUSICAA is located at the address: KERKSTRAAT 94; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in SALON-LAVOIR NAUSICAA were not found.
The main activity of SALON-LAVOIR NAUSICAA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SALON-LAVOIR NAUSICAA is not available. You also can look at reviews of SALON-LAVOIR NAUSICAA, open positions, location of SALON-LAVOIR NAUSICAA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALON-LAVOIR NAUSICAA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALON-LAVOIR NAUSICAA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALON-LAVOIR NAUSICAA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALON-LAVOIR NAUSICAA, employees, financial statistics.